Katalog

Bronkhorst High-Tech BV

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

11.07.2024 01:07

Razširitev serije FLEXI-FLOW Compact

Izboljšani večnamenski merilniki/krmilniki masnega pretoka za pline

Na podlagi uspeha priznane serije FLEXI-FLOW Compact Bronkhorst predstavlja obsežno razširitev linije, ki ponuja neprimerljivo vsestranskost in natančnost pri merjenju in nadzoru pretoka plinov. FLEXI-FLOW Compact postavlja nove standarde na področju kompaktnosti, funkcionalnosti in prilagodljivosti, saj z natančnostjo in učinkovitostjo ustreza različnim aplikacijam.

Najnovejša iteracija serije FLEXI-FLOW Compact uvaja vrsto inovativnih modelov in funkcij, vključno z instrumenti, prilagojenimi za nižja območja pretoka od 0-5 milijonov /min. Poleg tega serija zdaj vključuje tudi instrumente s spuščeno montažo za aplikacije, kjer je potrebna namestitev na vrhu, in regulatorje pretoka, opremljene z vgrajenimi zapornimi ventili, ki zagotavljajo višjo stopnjo tesnosti ali omogočajo izklop v sili. Ena od ključnih izboljšav serije FLEXI-FLOW Compact je vključitev komunikacije EtherNet, ki zagotavlja brezhibno povezljivost in možnosti integracije za sodobna industrijska okolja.

Novi modeli, tako kot prvotni instrumenti FLEXI-FLOW Compact, uporabljajo edinstven senzor skozi čip v kombinaciji s preizkušeno tehnologijo by-pass. Ti toplotni masni merilniki pretoka in krmilniki zagotavljajo izjemno zmogljivost in se ponašajo s 35 % manjšo velikostjo v primerjavi s tradicionalnimi instrumenti, zaradi česar so najmanjši na trgu za območja pretoka do 20 ln/min.

Napredna tehnologija senzorjev zagotavlja ne le stabilen nadzor pretoka, temveč tudi hiter odzivni čas, saj je čas poravnave manjši od 150 ms, kar omogoča natančen nadzor tudi v dinamičnih procesnih pogojih. Vgrajeni temperaturni in tlačni senzorji skupaj z vgrajeno podatkovno bazo plinov zagotavljajo neprimerljivo natančnost pri različnih procesnih parametrih, zaradi česar so instrumenti FLEXI-FLOW Compact prilagodljivi za širok nabor aplikacij. Poleg tega instrumenti ponujajo celovite funkcije spremljanja in nadzora, vključno z vgrajenimi senzorji temperature in tlaka, priključkom USB-C za enostavno nastavitev, opcijsko komunikacijo Bluetooth za izboljšano dostopnost
ter prikazom stanja NAMUR prek barvnih LED in digitalnih izhodnih parametrov.

Serija FLEXI-FLOW Compact ponuja neprekosljivo prilagodljivost za izpolnjevanje posebnih zahtev uporabe, ne glede na to, ali gre za vnaprej konfigurirane modele, rešitve, izdelane po naročilu, ali prilagojene večkanalne sisteme. Z brezplačnimi in intuitivnimi programskimi orodji za konfiguracijo, diagnostiko in napovedno vzdrževanje družba Bronkhorst zagotavlja nemoteno integracijo in optimalno delovanje v različnih industrijskih okoljih.

Izkusite naslednjo evolucijo na področju nadzora masnega pretoka z razširjeno serijo FLEXI-FLOW Compact podjetja Bronkhorst - na novo opredeljuje natančnost, vsestranskost in učinkovitost pri upravljanju pretoka plinov.

Več novic

merilniki in krmilniki pretoka plina MASS-STREAM™
Razširitev serije IQ + FLOW® z medijsko izoliranimi senzorji

Na številnih trgih opažamo premik k miniaturizaciji. Na primer v laboratorijih je delovni prostor...

Hitro in stabilno, preverjeno in natančno