Katalog

Bronkhorst High-Tech BV

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

Nazaj na seznam

Kalibriranje merilnih inštrumentov – Bronkhorst High-Tech BV

Poizvedba o izdelku  

FLUIKALNE PRENOSNE KALIBRACIJSKE NAPRAVE

Podjetje Bronkhorst High-Tech je razvilo prenosni kalibracijski sistem za preverjanje pretočnih ali tlačnih merilnikov/regulatorjev na kraju samem, da bi izpolnilo vse večje zahteve uporabnikov merilne in kontrolne opreme v okviru sistema zagotavljanja kakovosti ISO 9000. Prenosna kalibracijska naprava FLUICAL™ je zaradi svoje modularne zasnove zelo prilagodljiva. Natančnost je sledljiva po nacionalnih standardih. Po želji lahko za prenosne kalibratorje FLUICAL™ ponudimo storitve kalibracije po standardu ISO17025.

Prenosne kalibracijske naprave za masni pretok ali tlak
Prenosna kalibracijska naprava Bronkhorst FLUICAL je sestavljena iz lahkega kovčka z ročajem za prenašanje, ki vsebuje več modulov z natančno umerjenimi digitalnimi merilniki masnega pretoka ali tlaka. Število kanalov in razponi pretoka so odvisni od zahtev stranke.

Kalibracijska naprava FLUICAL uporabniku omogoča, da na kraju samem preveri kalibracijo merilnikov/krmilnikov pretoka in merilnikov/krmilnikov tlaka. Naprava, ki jo je treba preveriti, se priključi na izbrani merilni modul, nato pa se dejanski pretok ali tlak naprave primerja z rezultati tega modula.

Naše prenosne kalibracijske naprave so opremljene z digitalnim odčitovalnim in nadzornim modulom serije Bronkhorst E-8000. Ta modul ima en ali dva barvna zaslona TFT za prikaz izmerjenih vrednosti in meni z gumbi za enostavno spreminjanje različnih nastavitev. Kalibratorji imajo standardno priključek FLOW-BUS za digitalno komunikacijo. Po želji so lahko opremljeni tudi s terenskim vmesnikom.

 

Poizvedba o izdelku