Katalog

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

16.06.2023 10:06

Zelena luč za novega vrhunskega partnerja norelem

MHP RIESEN Ludwigsburg z veseljem pozdravlja podjetje norelem, regionalnega globalnega igralca, kot novega TOP partnerja za novo sezono 2023/2024. Podjetje s sedežem v Markgröningenu je proizvajalec in dobavitelj standardnih delov in mehanskih komponent za strojegradnjo in strojništvo ter ne bo pritegnilo pozornosti le na dan tekme.


MHP RIESEN Ludwigsburg je pridobil nove sponzorje. Globalno dejavno podjetje s področja strojništva bo s podjetjem norelem vsaj tri sezone TOP partner baročnega mesta. Podjetje iz Markgröningena bo v prihodnje oglaševalo na tabli LED na vseh domačih tekmah v easyCredit Basketball Bundesligi in predstavljalo dan tekme na vsaki domači in gostujoči tekmi v BBL prek klubskih kanalov družbenih medijev. Zunaj dvorane MHPArena bosta podjetji RIESEN in norelem zasnovali skupni javni avtobus, ki bo vsak dan vozil po okrožju Ludwigsburg in pritegnil pozornost. A to še ni vse. Proizvajalec in dobavitelj standardnih in obratovalnih delov iz Ludwigsburga bo v prihodnje spremljal tudi univerzitetno turnejo podjetja RIESEN, tako da bo neposreden stik s študenti, mladimi talenti in zaposlenimi prihodnosti še močnejši.


"Pogovori, ki smo jih imeli, so hitro pokazali, da nimamo le istih ciljev, temveč se pri vsakdanjem delu osredotočamo tudi na natančnost, tehnologijo in hitrost. Zelo smo veseli, da imamo z družbo norelem ob sebi močnega partnerja, ki nas bo tematsko vključil v svoje oglaševalsko komuniciranje, tako da bo dosežena najboljša možna sinergija partnerstva," novo skupno pot komentira Markus Buchmann, 2. član uprave družbe MHP RIESEN Ludwigsburg.


Emily Kipp, vodja globalnega marketinga v podjetju norelem, komentira: "Navdušeni smo nad novim partnerstvom z družbo RIESEN, saj smo našli močnega, uspešnega in zelo simpatičnega partnerja, s katerim delimo skupne vrednote, kot so spoštovanje, dinamičnost in timski duh. Ponosni smo, da lahko s svojo predanostjo podpremo regijo Ludwigsburg in enega njenih najboljših klubov. Spodbujanje talentov in mladih nadarjenih nam je še posebej pri srcu, zato smo veseli, da lahko zdaj poleg mladih inženirjev in talentov s tehničnega področja podpiramo tudi vrhunske igralce in mlade talente v košarki. V košarki zmagujejo natančnost, tehnologija in hitrost, prav to pa je pomembno tudi pri podjetju norelem: visoko natančni standardni deli zagotavljajo zanesljivost procesa, vsak projekt podpremo s svojim strokovnim znanjem, naših 70.000 standardnih in operativnih delov pa je na voljo na zalogi in pri stranki že naslednji dan. Poleg tega košarka, še posebej pa RIESEN, vedno pomeni pošteno igro - to nam je všeč in nam ustreza.

Več novic

Tovornjak, poln inovacij

20.03.2024 01:05

Pametni izdelki norelem
Rešitev za postopke strojne obdelave brez napak
Novost pri podjetju norelem: Linearna valjčna vodila
Hitro odpenjalne sponke kot povezovalni elementi v sistemu hitre zamenjave norelem

30.10.2023 01:05

Inženirski novinec 2023
Trije kandidati v razburljivem finalu v Motku, zmagovalne ekipe - powered by norelem
Izkusite nove in preizkušene izdelke norelem v živo