Katalog

FLUX-GERÄTE GmbH

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

12.04.2023 11:04

FLUX - delodajalec prihodnosti

Družba FLUX-GERÄTE GMBH je prejela pečat "Delodajalec prihodnosti"

Usmerjenost v prihodnost in kakovost kot delodajalec - za to je družba FLUX prejela nagrado "Delodajalec prihodnosti", ki jo podeljuje Nemški inštitut za inovacije za trajnost in digitalizacijo (DIND). Pobudo podpira nekdanja zvezna ministrica za gospodarstvo Brigitte Zypries. Nagrada pomaga podjetjem, da se pozicionirajo v "vojni za talente", da bi kljub pomanjkanju kvalificiranih delavcev privabila in obdržala talente. Nagrajena so inovativna podjetja z jasno strategijo digitalizacije, ki zasledujejo trajnostne cilje in ponujajo privlačne delovne pogoje.

Poudarek je na sodobnem vodenju in prijaznosti do zaposlenih. Na primer, ravna hierarhija, prožni modeli nagrajevanja ali ugodnosti za zaposlene ter individualne možnosti nadaljnjega izobraževanja in usposabljanja so vključeni v celostno sliko, ki je ustvarjena s pomočjo ocenjevalne matrike, ki je bila razvita s pomočjo prispevkov strokovnjakov iz gospodarstva in znanosti. Nagrade se podeljujejo na različnih dogodkih za mreženje.


O DIND:

Nemški inštitut za inovacije za trajnost in digitalizacijo (DIND) podpira podjetja, da postanejo primerna za prihodnost. V ta namen DIND sodeluje s strokovnjaki iz gospodarstva, znanosti in politike, izvaja študije v imenu partnerjev in preverja podjetja glede pomembnih vidikov njihove sposobnosti preživetja v prihodnosti. Primeri uspešne preobrazbe naj bi dali pomembne spodbude gospodarstvu. Nagrade DIND so dragoceno komunikacijsko orodje za podjetja. Pomagajo najti primerne partnerje in zaposlene, da postanejo še bolj inovativna, trajnostna in digitalna.

Več novic

Kaj je KLIMAfit?
S projektom KLIMAfit, ki je v skladu s smernicami za finan...

od 28.11.2023.-.30.11.2023

SUR/FIN NASF



Cleveland, Ohio/USA Razstavljavec: FLUX Pumps Corporation USA

Zanesljivo pridobivanje surovin za proizvodnjo mila