Katalog

FLUX-GERÄTE GmbH

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

02.06.2024 01:06

Spoznajte raznolikost črpalk FLUX na letošnjem sejmu ACHEMA v Frankfurtu.

Obiščite nas v hali 8; stojnica F 24 in se seznanite z našim obsežnim portfeljem izdelkov

Pod geslom "Raznolikost, ki se premika" vas vabimo, da odkrijete svet naših črpalnih tehnologij. Našo široko paleto izdelkov, znano po kakovosti, zanesljivosti in vzdržljivosti, odlikujeta tudi varnost in enostavno upravljanje.



Portfelj izdelkov FLUX odraža vsestranskost, ki je potrebna za uspešno obvladovanje najzahtevnejših izzivov.Naši poudarki na sejmu ACHEMA 2024: Potopna centrifugalna črpalka VERTIFLOW F 728 - nova generacija potopnih centrifugalnih črpalk za ekstremne delovne pogoje. Primerna kot stacionarna obtočna in filtrirna črpalka za pretoke do največ 750 l/min. Odlikuje jo inteligentna zasnova, ki jo je mogoče izredno enostavno prilagoditi ustrezni uporabi. Serija je popolnoma varna za delovanje na suhem do globine potopitve 600 mm brez ležajev v območju tekočine.

Po drugi strani pa je z vgradnjo drsnega ležaja mogoče doseči globino potopitve do 1 800 mm. Peristaltična črpalka PERIPOWER - razvita za najzahtevnejše aplikacije. Peristaltične črpalke so samosesalne in so s premeri cevi od 10 do 200 mm izjemno vsestranske v procesih z abrazivnimi, viskoznimi in trdnimi mediji. PERIPOWER dosega pretoke do 300 m³/h in omogoča nežno črpanje tudi medijev, ki so občutljivi na striženje. Razpoložljivi materiali cevi NRH, NBR ali EPDM, tudi v kakovosti FDA, so odporni na skoraj vse možne medije. Črpalke so zaradi valjčne tehnologije energetsko zelo učinkovite in nežne do cevi.

Zaradi svoje robustnosti in enostavnega vzdrževanja so črpalke PERIPOWER zanesljiv partner za vašo uporabo. Sanitarna črpalka MINIFLUX - majhna, lahka in higienična, ta napredna črpalka za zabojnike IBC je odlična rešitev za črpanje pri nalogah z visokimi higienskimi zahtevami. Sanitarna črpalka MINIFLUX je zasnovana tako, da zmanjšuje mrtvi prostor, ima visokokakovostne površine in ne potrebuje mehanskega tesnila.

Črpalko je mogoče razstaviti hitro in brez orodja, je enostavna za čiščenje, zato je idealna za uporabo v farmacevtski in živilski industriji. Vendar se raznolikost črpalk FLUX tu ne konča. Paleta izdelkov FLUX vključuje tudi dobro znane bobenske črpalke in črpalke z napredujočo votlino, zračne membranske črpalke, magnetno vezane centrifugalne črpalke, motorje, merilce pretoka, mešalnike in obsežno paleto dodatne opreme.

Ponudbo dopolnjujejo napredni sistemi za praznjenje bobnov, kot je VISCOFLUX mobile S za zelo viskozne medije, in kompaktni dozirni sistemi, kot je FLUX FILL GT, ki so zasnovani za dodatno poenostavitev in optimizacijo vaših proizvodnih procesov. Obiščite nas v hali 8, stojnica F24, in se prepričajte, kako naše črpalke ne le sprožajo procese, temveč tudi zagotavljajo pravo rešitev za vsako uporabo. Med obiskom lahko uživate v našem okusnem mehkem sladoledu in različnih prigrizkih - popolna kombinacija za spodbudne pogovore.

Več novic

Kaj je KLIMAfit?
S projektom KLIMAfit, ki je v skladu s smernicami za finan...

od 28.11.2023.-.30.11.2023

SUR/FIN NASF



Cleveland, Ohio/USA Razstavljavec: FLUX Pumps Corporation USA

Družba FLUX-GERÄTE GMBH je prejela pečat "Delodajalec prihodnosti"
Zanesljivo pridobivanje surovin za proizvodnjo mila