Katalog

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

09.02.2023 18:02

Dunkermotoren, MAE in EGS Automation objavljajo šesto izdajo "mo

Dunkermotoren, blagovna znamka podjetja AMETEK, že šestič izdaja revijo o pogonski tehnologiji ''mo

Kot običajno iz prejšnjih let revija ponuja zanimive teme o trendih na področju pogonske tehnologije, pa tudi zanimiv vpogled v podjetja Dunkermotoren, MAE in EGS Automation. Dunkermotoren na primer ponuja vpogled v nov oddelek za aplikacijsko inženirstvo, ki kot tehnični vmesnik spremlja nove projekte skupaj s prodajo in strankami ter jih že od samega začetka podpira pri optimalni zasnovi pogona.

V tokratni številki je posebna pozornost namenjena hčerinskemu podjetju EGS Automation v Donaueschingenu. Poleg intervjuja z ustanoviteljem Robertom Ebyjem je na voljo tudi podroben primer uporabe, ki vsebuje informacije o številnih možnostih uporabe robotov EGS. Številne slike prikazujejo, kako dobavitelj za avtomobilsko industrijo KE Elektronik s pomočjo sistema EGS Automation z dvema brizgalnima strojema in šestimi roboti doseže letno proizvodnjo več milijonov plastičnih priključkov - in to popolnoma samodejno.

Vendar pa tema industrije 4.0 ni zanemarjena v šesti izdaji "mo. Po uvedbi nexofoxa oktobra 2021 blagovna znamka IIoT letos predstavlja lasten katalog storitev. Poleg tečajev usposabljanja o konfiguraciji in programiranju motorjev ter individualnih naročil storitev za zagon in analizo napak pametnih pogonskih sistemov vam bo družba nexofox z veseljem svetovala tudi pri vprašanjih o predvidljivem vzdrževanju ali vam zagotovila tehnologijo, ki jo potrebujete za analize v realnem času kot del spremljanja stanja.

Dunkermotorenovo sestrsko podjetje MAE je v reviji Antriebstechnik Magazin zastopano že tretje leto in poleg novega visokohitrostnega AC motorja predstavlja tudi povsem novo serijo puhal, ki so zaradi izjemno nizke porabe energije in kompaktne zasnove optimalno primerna za akumulatorske stroje za mokro in suho čiščenje.

Kliknite tukaj za revijo: https://www.dunkermotoren.de/downloads/customer-magazine

Več novic

Nov visokoresolucijski kodirnik podjetja Dunkermotoren za najvišje zahteve glede natančnosti
od 16. do 18. aprila 2024 na sejmišču Messe Frankfurt na stojnici A171.
S prenovo programskega okolja MotionCode podjetja nexofox je programiranje pametnih motorjev zdaj še enostavnejše, decentralizirane arhitekture avtomatizacije pa niso več omejene.

Pogosto uporaben in vsestranski - brezkrtačni motor BG 75 podjetja Dunkermotoren, blagovne znamke...

Z družino izdelkov SL 38 je podjetje Dunkermotoren, blagovna znamka družbe AMETEK, predstavilo novo serijo visokozmogljivih linearnih motorjev. ServoLine 38 STL (Stainless Steel) v različici iz nerjavečega jekla navdušuje z najvišjo kakovostjo materiala in vzdržljivostjo

Izkoristite celoten potencial svoje rešitve pametnih motorjev

LogiMAT v Stuttgartu vel...