Katalog

ifm electronic GmbH

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020
  • ISO/IEC 27001

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020

27.10.2022 03:10

ifm electronic GmbH: 2D-senzor Dualis

Zaznavanje in pregledovanje predmetov v eni napravi

Ne glede na to, ali gre za zaznavanje kontur ali analizo BLOB, lahko s senzorjem vida Dualis 2D uresničite številne aplikacije za testiranje napak in pregledovanje v celotnem proizvodnem procesu. Z večjo ločljivostjo in številnimi funkcijami osvetlitve je zdaj izjemno enostavno reševati tudi zapletene aplikacije.

Katere so tipične aplikacije?
Senzor vida Dualis 2D združuje analizo kontur in kapljic v eni napravi.
Pozoren je na vsako podrobnost površin in obrisov, zato lahko rešuje številne aplikacije za testiranje in pregledovanje napak v celotnem proizvodnem procesu.

Programska oprema in parametrizacija
Enostavna parametrizacija vidnih senzorjev
Dualis se parametrizira in programira z ifm Vision Assistant. Uporabnik je v tej intuitivni programski opremi korak za korakom voden skozi postopek parametriziranja. S pripravljenimi čarovniki lahko tako začetniki kot strokovnjaki hitro in zanesljivo rešujejo aplikacije za vid ter jih zelo preprosto izvajajo.
S tako imenovanim logičnim slojem je mogoče programirati slike in logične povezave. Za strokovnjake za obdelavo slik je vključen napredni način s številnimi dodatnimi funkcijami.

Izkusite moč vidnega sistema s preprostostjo senzorja.

Zaznavanje in pregledovanje predmetov v eni napravi
Družina senzorjev O2D5 lahko rešuje številne aplikacije za testiranje in pregledovanje napak v proizvodnem obratu, ne glede na to, ali gre za zaznavanje obrisov ali analizo BLOB. Odkrijte funkcije z interaktivnim modelom.

Več novic

Essen, december 2023 - Nemška nagrada za oblikovanje je znova pripadla podjetju ifm. Potem ko je žirija leta 2021 s prestižno nagrado nazadnje nagradila tri izdelke podjetja, bo leta 2024 nagrado podelila orodju za spremljanje stanja moneo RTM. To je prva nagrada za oblikovanje za programski izdelek podjetja ifm.
Septembra 2022 je v prisotnosti številnih gostov in zaposlenih potekala slovesna otvoritev nove pisarne družbe ifm electronic v Istanbulu.
  • Natančno merjenje pretoka ultračiste vode in vode
  • Robustna merilna cev iz nerjav...
družba ifm ima na letošnji podelitvi nagrad German Design Awards tri razloge za praznovanje. Senzor nivoja LI, ploščica z več pokrovi in temperaturni senzor TCC so prejeli prestižne nagrade za oblikovanje.