Katalog

ifm electronic GmbH

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020
  • ISO/IEC 27001

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020

14.12.2021 04:12

Trije izdelki ifm so prejeli prestižno nagrado za oblikovanje

družba ifm ima na letošnji podelitvi nagrad German Design Awards tri razloge za praznovanje. Senzor nivoja LI, ploščica z več pokrovi in temperaturni senzor TCC so prejeli prestižne nagrade za oblikovanje.

Nemška nagrada za oblikovanje letos praznuje deseto obletnico. Tokratna predstavitev zmagovalcev je potekala na temo "Kako razmišljajo oblikovalci". Nemška oblikovalska nagrada je mednarodna vrhunska nagrada nemškega sveta za oblikovanje in je ena najbolj priznanih oblikovalskih nagrad na svetu. Od ustanovitve je bilo v prvih desetih letih podeljevanja nemške oblikovalske nagrade podeljenih že 375 prestižnih "zlatih" nagrad, ki so bile podeljene med približno 20.000 prijavljenimi izdelki iz 87 držav.

Izdelki podjetja ifm so bili v kategoriji industrija trikrat nagrajeni. Senzor nivoja LI, ki zanesljivo spremlja mejne nivoje rezervoarjev in zabojnikov, je prejel nagrado "zmagovalec". Voda, olja, hladilne tekočine in njihova temperatura se merijo v stiku z medijem. Induktivni gumb uporabniku omogoča interakcijo s senzorjem. Obodna dioda LED s 360-stopinjskim obsegom zagotavlja informacije o ravni medija v rezervoarjih. Njegova zasnova zagotavlja optimalne lastnosti odvajanja vode in čiščenja. LI prispeva k ekonomičnemu in trajnostnemu delovanju naprave, pri tem pa upošteva najvišje standarde oblikovanja in natančnosti.

Žirija je nagrado "Odlična zasnova izdelka" podelila modelu E12725 - večprekrivni puli, ki pomaga jasno označiti položaje ventilov, ki bi sicer ostali nevidni. Uporabniku daje informacije o napravi, kar olajša njeno upravljanje, hkrati pa podpira njeno ekonomično in ekološko delovanje. Zahvaljujoč visoki stopnji prilagodljivosti patentiranega indikacijskega sistema in enostavnemu ravnanju med sestavljanjem je doseženo zmanjšanje števila sestavnih delov in kompleksnosti, ki ustreza izzivom avtomatiziranega obrata.

Temperaturni senzor TCC, ki se uporablja v občutljivih procesih, kot je živilska industrija, je prejel "posebno omembo". Jasno viden tribarvni signalni element zagotavlja jasno prikazovanje stanja instrumenta. TCC neodvisno digitalno in vizualno zaznava in signalizira odstopanja. Na ta način senzor prispeva k večjemu zagotavljanju kakovosti med dvema kalibracijskima točkama. Zaradi jasne zasnove, idealnih funkcij čiščenja in visokokakovostnih materialov je ekološka in ekonomična rešitev.

Podelitev prestižnih nagrad bo potekala februarja prihodnje leto. Za več informacij o nagrajenih izdelkih obiščite www.ifm.com.

Več novic

Essen, december 2023 - Nemška nagrada za oblikovanje je znova pripadla podjetju ifm. Potem ko je žirija leta 2021 s prestižno nagrado nazadnje nagradila tri izdelke podjetja, bo leta 2024 nagrado podelila orodju za spremljanje stanja moneo RTM. To je prva nagrada za oblikovanje za programski izdelek podjetja ifm.
Septembra 2022 je v prisotnosti številnih gostov in zaposlenih potekala slovesna otvoritev nove pisarne družbe ifm electronic v Istanbulu.
  • Natančno merjenje pretoka ultračiste vode in vode
  • Robustna merilna cev iz nerjav...
Zaznavanje in pregledovanje predmetov v eni napravi