Katalog

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

22.08.2022 01:08

norelem na AMB 2022

Na mednarodnem sejmu za obdelavo kovin AMB, ki poteka od 13. do 17. septembra v Stuttgartu, je podjetje norelem predstavilo svojo ponudbo vpenjalne tehnologije. Ta je bila bistveno razširjena: od 5-osnih vpenjal do sistemov za večkratno vpenjanje in modulov za ročno vpenjanje - stranke bodo našle številne nove komponente, ki ponujajo jasno dodano vrednost v številnih aplikacijah

Obiskovalci sejma si bodo na stojnici podjetja norelem lahko ogledali vpenjalno kocko, ki je opremljena z novimi izdelki iz programa vpenjalne tehnologije, ter druge sejemske eksponate s področja inovacij. Kocka jasno prikazuje visoko prilagodljivost, ki jo je mogoče doseči s komponentami iz obsežnega programa tehnologije vpenjanja. Zaradi modularne zasnove je mogoče novi sistem za večkratno vpenjanje uporabljati prilagodljivo in individualno. Omogoča hitro in enostavno vpenjanje velikega števila obdelovancev, kar zmanjšuje čas za pripravo.

Katere novosti lahko pričakujejo stranke? V glavni skupini "norelemske vpenjalne naprave" so na voljo novi izdelki v kategorijah "5-osno vpenjanje", "sistem za večkratno vpenjanje" in "sistem za ničtočkovno vpenjanje" - med drugim so v skupini izdelkov "01000" na voljo vse osnovne plošče in palete iz sive litine z mrežastimi luknjami.

Norelem je razširil tudi kategorijo "vpenjalne kljuke", ki spadajo med mehanske vpenjalne elemente. Uporabniki lahko z inovacijo izdelka "vpenjalna kljuka z ovratnikom in vpenjalna ročica z ojačevalnikom vpenjalne sile" povečajo vpenjalno silo do 75 % v primerjavi s standardno vpenjalno ročico.

Številne novosti najdete tudi v podskupini "Sistem za vpenjanje z ničelno točko". norelem je tu zbral celotno paleto izdelkov, ki so primerni za vsa rezalna orodja in obdelovalne centre. S temi sistemi je mogoča sprememba v sekundah z določeno ničelno točko in s točnostjo ponovitve manj kot 0,005 mm.

norelem najdete na sejmu AMB v hali 1, stojnica J82.

Več novic

20.03.2024 01:05

Pametni izdelki norelem
Rešitev za postopke strojne obdelave brez napak
Novost pri podjetju norelem: Linearna valjčna vodila
Hitro odpenjalne sponke kot povezovalni elementi v sistemu hitre zamenjave norelem

30.10.2023 01:05

Inženirski novinec 2023
Trije kandidati v razburljivem finalu v Motku, zmagovalne ekipe - powered by norelem
Izkusite nove in preizkušene izdelke norelem v živo

MHP RIESEN Ludwigsburg z veseljem pozdravlja podjetje norelem, regionalnega globalnega igralca, k...