Katalog

Bronkhorst High-Tech BV

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

10.04.2022 00:04

Krmiljenje masnega pretoka #opredeljeno

Hitro in stabilno, preverjeno in natančno

Odkrijte zdaj: FLEXI-FLOW iz Bronkhorst High-Tech BV

Popolnoma nova raven regulacije masnega pretoka....
"FLEXI-FLOW je naša najnovejša serija regulatorjev masnega pretoka. S tem revolucionarnim instrumentom ne moremo meriti in nadzorovati le pretoka in temperature plina, temveč z enim samim prilagodljivim instrumentom merimo in nadzorujemo tudi tlak pred in za vašim procesom . To je prihodnost nadzora masnega pretoka."

"FLEXI-FLOW temelji na resnično edinstveni tehnologiji merjenja masnega pretoka s toploto, ki združuje hitre in stabilne senzorje s čipi ter izvedljivo in natančno tehnologijo obvoda. Izvedite, kako vam lahko koristi." Vincent Hengeveld, produktni vodja FLEXI-FLOW

Stabilen nadzor pretoka plinov za analitične instrumente
Krmilniki masnega pretoka plinov so pomembni sestavni deli številnih analitičnih tehnik, kot so masna spektrometrija, kromatografija, atomska spektroskopija in analiza zgorevanja. Kompaktni merilniki pretoka plinov se na primer uporabljajo za dovajanje plinov v kolizijsko celico (reakcijsko celico) kot del nastavitve ICP-MS.

Masni regulator pretoka plinov FLEXI-FLOW je primeren za te postopke, kjer se zahteva stabilen nadzor pretoka plinov, kompaktnost, kratkoročna in dolgoročna stabilnost ter združljivost z uporabljenimi plini.



Več novic

merilniki in krmilniki pretoka plina MASS-STREAM™
Razširitev serije IQ + FLOW® z medijsko izoliranimi senzorji

Na številnih trgih opažamo premik k miniaturizaciji. Na primer v laboratorijih je delovni prostor...