Katalog

Systea GmbH

  • EN 1090

06.10.2021 00:10

Terminal za križarjenja Ostseekai

Uspešna kombinacija starega in novega

Naj gre za nagrajeni stanovanjski kompleks na Danskem, izjemno muzejsko stavbo v Franciji ali vodni stolp v Luksemburgu - po vsem svetu lastniki stavb, arhitekti, projektanti in izvajalci fasadnih sistemov izbirajo rešitve družbe SYSTEA. Zlasti pri reprezentativnih stavbah se ljudje radi zanašajo na naše visokokakovostne in vzdržljive sisteme za podkonstrukcijo. To dokazuje, da je rešitve SYSTEA mogoče uporabiti za vse vrste gradbenih projektov, ne glede na to, ali gre za poslovne, stanovanjske ali javne stavbe.

V severni povezavi z obstoječim terminalom Ostseekai v pristanišču Kiel je bil na površini 3.700 m² zgrajen še en terminal. Novi terminal za križarjenja je zasnovan skupaj z obstoječo stavbo terminala kot del sklopa. Stavba postane odsev gibanja, saj zaobljena oblika fasade povzema linije tokov obiskovalcev in prehodov ter jih kot sestavne dele vključuje v arhitekturo.
Značilnosti fasade so velike steklene površine, ki zagotavljajo preglednost, ter ukrivljene in nevidno pritrjene kasete Alucobond na podstrešju in v vhodnem delu. Poleg tega je bil viseči strop zasnovan z ravnimi, vidno pritrjenimi ploščami Alucobond.

Več novic

V času, za katerega je značilno pomanjkanje delovne sile in vse krajši roki za sprejemanje odloči...

Ko pomislite na Bauhaus v Berlinu, ga samodejno povežete z Gropijem. Z novo stavbo Bauhaus AG, ki...

S takojšnjim učinkom je sistem SYSTEA na voljo z vsebino BIM vseh sistemov podkonstrukcije...