Katalog

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

12.08.2021 00:08

Iskan in najden robusten kodirnik

Modularna platforma enkoderjev Sendix Plus spreminja izdelke iz kataloga v aplikacije

V panogah s posebno težkimi okoljskimi pogoji so kodirniki nepogrešljivi za zaznavanje položaja ter merjenje hitrosti in hitrosti. Če pa v razmerju do elektromehanske opreme postavimo vročino, močne udarce in vibracije, pa tudi prah, jedke kemikalije ali trdo blato, ki jim morajo biti aplikacije kos, se zdi, da gre za temeljno neskladje: To je nasprotje med zelo natančnimi in točnimi meritvami ter posebno robustno konstrukcijo okoliških sestavnih delov. Če smo natančnejši: Na eni strani natančni mehanski kodirniki s filigransko konstrukcijo, gredmi in ležaji. Na eni strani težki stroji, ki se ne ustavijo pred granitom ali jeklom.

Modular je najprimernejši inkrementalni kodirniki so se trdno uveljavili na področju mobilne avtomatizacije, tako kot v številnih drugih panogah s posebej težkimi okoljskimi pogoji. Zahteve so se v zadnjih letih zelo povečale. Nenehno povečevanje funkcionalnosti, večja učinkovitost in zahteve po kakovosti delovnega procesa zahtevajo zmogljiv in predvsem razširljiv sistem za avtomatizacijo. Kajti tako kot je različna aplikacija, tako različne so tudi zahteve uporabnikov. Popolnega kodirnika za vse primere ni. Lahko pa obstaja popoln modularni sistem enkoderjev: modularna paleta izdelkov s prilagojenimi različicami za vsako uporabo, tudi v najbolj ekstremnih pogojih. Enostavno iskanje in stroškovno učinkovita izvedba.

A Sendix mora biti tam Da bi iz kataloškega izdelka ustvarili prilagojeno in funkcionalno aplikacijo, se podjetje Kübler zanaša na skalabilno, modularno paleto izdelkov, ki jo je mogoče po potrebi razširiti in ki razumljivo predlaga najboljšo rešitev. Na podlagi preizkušene serije enkoderjev Sendix, ki se je zaradi svoje zaščitene, popolnoma blokirane zasnove ležajev uveljavila v številnih panogah, je modularni program izdelkov postal Sendix Plus. Sendix Plus združuje največjo robustnost in največjo modularnost. Edinstveni sklop ležajev Sendix v zasnovi Safety-Lock™, ki je na voljo v različici z gredjo in votlo gredjo, deluje zanesljivo in predvsem brez okvar tudi v ekstremnih razmerah. Kodirnike Sendix odlikujejo posebej veliki, visokokakovostni kroglični ležaji z optimalno dimenzioniranimi zračnostmi.

Optimalna različica hitro in stroškovno učinkovito S to izjemno robustno zasnovo ležaja, ki se nadaljuje v izvedbi Safety-Lockplus™, kodirniki Sendix kljubujejo udarcem, vibracijam in napakam pri namestitvi. Zdaj pomenijo še večjo robustnost in so še posebej primerni za zahtevne zunanje aplikacije različnih stopenj. Cilj modularne linije: če je potreben robusten kodirnik, se hitro določi optimalna različica za posamezno aplikacijo, pri tem pa se vedno upoštevajo stroški.

Več novic

Veselimo se srečanja z vami na

Sejmu Sindex v Bernu


Dvorana 3....

Novi enkoderji PROFIsafe na platformi industrijskega etherneta.
Industrijski ethernet postaj...

Sistemi z merilnimi kolesiSistemi za merjenje hitrosti, zaznavanje položaja in merjenje dolžine

Z zgodnjimi tehnološkimi razpravami je nastala rešitev z dodano vrednostjo, ki je primerna za prihodnost.
Primerni rotacijski kodirniki, kodirniki z žičnim delovanjem in LCD-zasloni na dotik za vašo aplikacijo.