Katalog

Stingl Systems GmbH

O Stingl Systems GmbH

leonhard Stingl je leta 1979 ustanovil podjetje z velikim podjetniškim duhom in desetletji izkušenj s prodajo in gradnjo v industriji dvigal. Od takrat so šle stvari v dinamičnem družinskem podjetju vztrajno navzgor.

Danes podjetje Stingl GmbH s sedežem v bližini Heilbronna oskrbuje stranke v Nemčiji, medtem ko podjetje Stingl Systems GmbH deluje na mednarodnem področju. Če iščete strokovnjaka na posebnem področju pritrdilne tehnike in opreme jaškov ter dobavitelja sestavnih delov pri gradnji dvigal na enem mestu, se podjetju Stingl ne morete izogniti. Med številnimi, pogosto dolgoletnimi strankami doma in v tujini so podjetja za dvigala, gradbena podjetja, industrijski upravljavci dvigalnih sistemov, podjetja za upravljanje objektov in industrija mineralnih olj. Ne glede na to, ali gre za vodilnega svetovnega proizvajalca dvigal ali podjetje z enim samim zaposlenim - vsi cenijo visoko kakovost naših lastnih in trgovskih izdelkov ter koristijo naše izjemno znanje in izkušnje, ki obljublja in zagotavlja največjo varnost.

Poznamo zahteve naših strank in poleg standardnih izdelkov ponujamo tudi prilagojene, praktične rešitve, ki so dolgoročno prepričljive. Z našimi storitvami po meri, od analize potreb in posebne konstrukcije do gradbenih storitev "just in time", smo dragocen partner za naše stranke. poleg naših poslovnih dejavnosti prevzemamo odgovornost za svet, v katerem živimo. Kot tradicionalno podjetje in član združenja VDMA podpiramo pobudo "Hvala, prosta trgovina" za blaginjo, napredek, dobra delovna mesta, raznolikost, mir in življenja vredno prihodnost.

Rešetka za svetlobo (STG-128)

Par svetlobnih mrež, ki ga sestavlja:

  • oddajnik in sprejemnik
  • 94 žarkov, 17 diod,
  • dimenzije 2.000 x 38 x 9 mm
  • Razpon svetlobne mreže 20 - 1.841 mm

Kompleti LED (INPLES)

Z zamenjavo starih nizkonapetostnih in standardnih žarnic (npr. G/GU10 & M) z učinkovitimi visokozmogljivimi LED diodami:

  • Zmanjšajte porabo energije do 90 %
  • Življenjska do...

Ohišje iz nerjavečega jekla LED (INPLES)

Celovite vgrajene rešitve:
INPLES - ohišje iz nerjavnega jekla
KIT4 - komplet s krmilno enoto, max. 20 W, vhod 230 V, 50/60 Hz, izhod: 10,5 V, 1,8 A

Z zamenjavo starih nizkonapet...

LED cevi

Prednosti:

  • Na voljo sta formata T8 in T5
  • Nizka poraba energije
  • Življenjska doba: približno 30.000 ur
  • Visoka svetlobna moč
  • Brez...

LED-točke (Premium Line)

Prednosti:

  • LED svetilko je mogoče preprosto zamenjati v povezavi s stabilizacijsko napajalno enoto kot zamenjavo za G/GU & M - luči
  • Na voljo so različni...

Krmilja za luči

Na primer, postaja v strojnici, svetlobni senzor, udarno odporna vtičnica, vključno z upravljanjem svetlobe (impulzni rele) in potrditveno lučko, z 10 m napajalnega kabla ali brez njega.

Mo...

Osvetljave v jaških

Rešitve po meri za vas: hitra namestitev svetilk, hitro polaganje kablov (kabelski kanali, objemke itd. niso potrebni) in pripravljenost za vklop.

Podrobne informacije:

Glavno stikalo

Tokovna zmogljivost od 25 do 100 A, primerno za montažo na sprednjo, spodnjo in vodilno tirnico DIN. Rdeča andela, rumena kontrastna površina.

Na voljo so različice z 2, 3 ali 4 čepi, osred...

Stikalo v sili

npr. stikalo za zaustavitev v sili v ohišju po standardu EN 81, stikalo za zaustavitev v sili 40 mm, 1 NC, z indikatorjem položaja stikala po standardu EN 81, vrtljivo ali z vlečno ključavnico. Na vol...

Tipka za izklop v sili

npr. gumb za klic v sili v ohišju, za posredovanje klica v sili, gobast gumb rumene barve, 40 mm, 1 NO, objemka v kletki, simbol: Zvonec za klic v sili. Na voljo tudi s predhodno sestavljenim kablom r...

Svetlobne tipke

Posamezen, z ali brez napajalnega kabla različnih dolžin.

Edinstvena kombinacija enote za dovod svežega zraka in hkratno ionizacijo Zrak in površine brez bakterij Majhno vzdrževanje in minimalna poraba energije Enostavna in hitra namestitev s strani vašega vzdrževalca

Vse več naprav je povezanih prek mobilnih komunikacij. Pri tem sta neprekinjena dostopnost in zan...