Katalog

Stingl Systems GmbH

20.09.2021 00:09

IZZIVI NA PODROČJU OMREŽNEGA POVEZOVANJA NAPRAV

Vse več naprav je povezanih prek mobilnih komunikacij. Pri tem sta neprekinjena dostopnost in zanesljiva hitrost prenosa podatkov zelo pomembni. Stopnja odpovedi zaradi motenj v omrežju pri nameščenih vratih je približno 15 %, kar vodi v drago predelavo! S testerjem omrežja LTE podjetja ENQT za merjenje moči signala lahko npr. sisteme za klic v sili GSM optimalno namestite v jašek dvigala ali strojnico. Ni več težav glede izbranega ponudnika, ravni sprejema, prenosa podatkov in razpoložljivosti omrežja.

S testerjem omrežja LTE podjetja ENQT so drugi obiski in prekinitve omrežja stvar preteklosti. Lahko se osredotočite na svoje dejansko delo! S testerjem omrežja hitro in enostavno dobite veljavne rezultate meritev, s katerimi lahko določite kakovost mobilnega omrežja. V ta namen se Netztester LTE za razliko od drugih naprav poveže neposredno z mobilnimi omrežji, kar vodi do boljših rezultatov. Zahvaljujoč načinu merjenja v živo lahko v realnem času vidite, kje je treba postaviti antene za optimalen sprejem. To olajša delo vaših zaposlenih na kraju samem in preprečuje drago predelavo. Tester omrežja LTE prepriča z izjemno preprostim upravljanjem in barvnim označevanjem izmerjenih vrednosti. Zaradi njegove intuitivne uporabe lahko vi in vaši zaposleni takoj povečate kakovost namestitve, ne da bi se morali usposabljati. Na portalu za merilne podatke TMate imate vedno na voljo vse podatke ali pa jih izvozite v datoteko PDF ali CSV.

TEHNIČNI PODATKI
- Vbrizgano ohišje je izredno robustno in ščiti preizkuševalnik signalov pred brizganjem vode.
- Zmogljiva litijeva baterija zdrži ves delovni dan in jo lahko preprosto napolnite s priloženim napajalnikom.
- Zaslon na dotik omogoča enostavno upravljanje naprave. Priloženo pisalo poenostavi upravljanje pri daljših vnosih.
- Preko vgrajene kartice SIM lahko testirate vsa nemška (Telekom/Vodafone/O2) in vsa evropska omrežja.
- Tester omrežja ima dva priključka SMA za priključitev zunanjih anten. Priloženi adapter Fakra olajša uporabo lastnih anten.

Več novic

sistem za merjenje preobremenitve

Merilni...

Edinstvena kombinacija enote za dovod svežega zraka in hkratno ionizacijo Zrak in površine brez bakterij Majhno vzdrževanje in minimalna poraba energije Enostavna in hitra namestitev s strani vašega vzdrževalca