Katalog

HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • AEO Zertifikat
  • DIN EN ISO 50001

HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • AEO Zertifikat
  • DIN EN ISO 50001

O HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

HEMA - vaš partner za proizvodne stroje
Leta 1977 je podjetje HEMA v Seligenstadtu začelo kot majhno podjetje z nekaj zaposlenimi. Danes je na lokacijah v Nemčiji, Italiji, Romuniji, na Kitajskem in v ZDA zaposlenih več kot 600 ljudi po vsem svetu. Mednarodna mreža izkušenih prodajnih partnerjev zagotavlja tesen stik z našimi strankami - po vsem svetu.

S široko paleto izdelkov vam nudimo celovito ponudbo izdelkov za proizvodne stroje. Naša ponudba vključuje zaščitne sisteme, sisteme za vpenjanje in zaviranje ter vidne sisteme.

Zaščitni sistemi
Že več kot 40 let izdelujemo zaščitne sisteme za stroje vseh vrst. Ponujamo vam široko paleto izdelkov, kot so mehi, izdelani individualno po vaših zahtevah, kompletni sistemi zadnjih sten, sistemi valjčnih pokrovov in predpasnikov, spiralne vzmeti in teleskopski jekleni pokrovi

Sistemi za vpenjanje in zaviranje
Naši pnevmatski sistemi za vpenjanje in zaviranje vključujejo izdelke za rotacijsko pozicijsko vpenjanje v različnih smereh delovanja, za hitro in varno vpenjanje in zaviranje paličnih bremen ali za translacijske aplikacije za skoraj vsak linearni vodilni sistem.

Pregledovalni sistemi
V tretjem razredu izdelkov, pregledovalnih sistemih, ponujamo varnostna okna strojev, vrtljiva okna in sisteme LED-osvetlitve.

Naprave za sterilizacijo

Razvili smo HEVI GATE za hitro in enostavno razkuževanje ročaja nakupovalnega vozička. Zaradi preprostega delovanja naprave lahko vsakdo enostavno, priročno in brez večjega napora razkuži nakupoval...

Naprave za sterilizacijo (Clean-Ice)

Eden največjih izzivov v živilski industriji, trgovini in prodaji je skladnost z ustreznimi higienskimi predpisi, zlasti zmanjšanje škodljivih mikrobov pri proizvodnji ledu.

Clean-Ice zm...

Čistilna naprava zraka (Clean Air)

Večino življenja preživimo v zaprtih prostorih, kjer vdihavamo največ zraka. Vendar je zrak v zaprtih prostorih lahko tudi do stokrat bolj onesnažen kot zunanji.

Odrasli človek na primer...

Strgalniki vodilnega traku

Vodila obdelovalnih strojev morajo biti očiščena drobcev in ostankov. Zato so brisalci pomembni. Brisalci za vodila so posebej zasnovani tako, da zavzamejo čim manj prostora.

Ti brisalci...

Naša vrtljiva okna odpirajo pogled
Zmogljivi vpenjalni sistemi RotoClamp podjetja HEMA so idealni za rotacijsko pozicijsko vpenjanje v osi, mize in vrtljive glave strojev. Ker vpenjalni sistem deluje po načelu varovanja pred izpadom, osi vpenja hitro in z veliko silo tudi v primeru izpada električne energije.