Katalog

EdmoLift Hebetechnik GmbH

EdmoLift Hebetechnik GmbH

EdmoLift Hebetechnik GmbH

O EdmoLift Hebetechnik GmbH

EdmoLift je eden največjih evropskih proizvajalcev in dobaviteljev miz za škarjasta dvigala, izdelkov za ravnanje s paletami in pripomočkov za ravnanje z materialom.

Kjer koli se dviguje - v pisarni, tovarni, bolnišnici, na odru, v skladišču, na tržnici, v garaži, trgovini, trgovini, šoli, ustanovi - lahko izdelki podjetja EdmoLift opravijo težko delo in razbremenijo ljudi. Ker se lahko glavni vzrok kostno-mišičnih obolenj bistveno zmanjša z odpravo nalog dvigovanja, lahko izdelke EdmoLift imenujemo pripomoček za zdravje.

Ker izboljša lokalni transport in oskrbo z opremo, bi jih lahko imenovali tudi orodje za učinkovitost. EdmoLift z zmanjšanjem stroškov za izgubljene delovne dni prihrani denar, zato ga lahko imenujemo tudi ekonomsko izvajanje.

Naprava za dvigovanje (NEO 30)

NEO 30, s strani EdmoLift

NEO 30 je mobilna dvižna naprava na baterijski pogon. Vrtljivi sklep je mogoče preprosto pritrditi na mostni žerjav ali očesni vijak. Blago s težo...

Medosna razdalja

Medosna razdalja

S kolesi je dvižna miza mobilna. Podstavek ima 2 vrtljiva kolesa in 2 fiksna kolesa.

Naprava za dvigalo

Naprava za dvigalo

Omogoča enostaven prevoz dvižne mize z viličarjem ali paletnim vozičkom.

Plošča za trganje

Plošča za trganje

Površina, opremljena s ploščo za trganje, zmanjšuje tveganje zdrsa tovora s ploščadi. Ta površina je še posebej priporočljiva za mize na prostem.

Prevračalnik za posode

Zasnovan za kanistre standardnih velikosti 15, 20 in 25 litrov. Kanister je s kavljem pritrjen na ročaj za prenašanje. Za izpraznitev vsebine kanistra ga lahko dvignete in obrnete. Obračanje za 360...

Obračalnik bobna z motornim pogonom

Obračalnik bobnov z motornim pogonom za prijemanje in obračanje bobnov

Obračalnik z električnim pogonom za prijemanje, obračanje in obračanje bobnov in drugih okroglih posod. Na voljo v raz...


EdmoLift predstavlja prve standardizirane hidravlične dvižne mize v industriji, ki so zasno...

EdmoLift je eden največjih svetovnih proizvajalcev škarjastih dvigal, izdelkov za ravnanje s paletami in pripomočkov za ravnanje z materialom.