Katalog

EdmoLift Hebetechnik GmbH

EdmoLift Hebetechnik GmbH

EdmoLift Hebetechnik GmbH

17.11.2022 02:11

EDMOLIFT PONUJA SVETU REŠITVE ZA DVIGOVANJE!

EdmoLift je eden največjih svetovnih proizvajalcev škarjastih dvigal, izdelkov za ravnanje s paletami in pripomočkov za ravnanje z materialom.

EdmoLift že več kot 50 let dobavlja dvižne mize in rešitve za ravnanje z materialom. Izdelke je mogoče najti v podjetjih različnih velikosti in panog.

leta 1990 je nemško podjetje Mansson Schweden Import GmbH začelo prodajati izdelke podjetja EdmoLift AB. Družbo EdmoLift AB je leta 1964 ustanovil Torbjörn Edmo v Härnosandu na Švedskem. Leta 1993 sta se podjetji združili in od takrat podjetje posluje kot EdmoLift Hebetechnik GmbH.

Potreba po ergonomskih dvižnih sistemih se je vedno razvijala. Pomemben mejnik v našem delu na evropskem trgu je bil na prelomu stoletja s patentirano zasnovo EdmoLift z dvigalom in nagibom. Poleg širokega izbora izdelkov ponujamo tudi posebne modele.

Zaradi današnjih tehnologij nemška podružnica deluje kot oddelek švedske matične družbe.

NAŠI IZDELKI
EdmoLift proizvaja dvižne mize za skoraj vse načine uporabe in vse panoge, od rokovanja z majhnimi komponentami do nakladalnih dvižnih miz ali tovornih dvigal. Nosilnost miz je od 200 kg do 10 000 kg. Portfelj izdelkov vključuje več kot 300 standardnih modelov ter izdelke, izdelane po meri, in izdelke z edinstveno konstrukcijo in zasnovo v industriji.

Za podjetje EdmoLift je razvoj novih izdelkov in revizija obstoječih modelov del vsakodnevnega dela.

Zakaj EdmoLift?
Naša ideja je izdelovati in dobavljati dvižne mize, vozičke, dvigala, ploščadne vozičke, električna dvigala in materiale za izpolnjevanje potreb naših strank z ergonomskimi in učinkovitimi delovnimi procesi. V tesnem sodelovanju z razvojem izdelkov in našimi strankami - uporabniki si prizadevamo ponuditi izdelke na tehnološko dobri ravni, z doslednim dizajnom in konkurenčnimi cenami.

  • Vse enote so preizkušene po standardu CE in so opremljene s certifikatom ter izjavo o skladnosti.
  • Popolna podpora pri montaži, vzdrževanju in servisiranju.
  • Rezervni deli za vse modele so na zalogi in jih lahko pošljemo še isti dan.
  • Številne dvižne mize so na zalogi in jih lahko dostavite takoj.
  • Za naše dvižne mize, električna dvigala in dvižne ploščadi so na voljo številne možnosti, kot so vrtljive ploščadi, naprave za nagibanje, lopute za obremenitev, zaščitni mehi ali varovala, podstavki za kolesa, vrata in vratca, ki ustrezajo vašim zahtevam.
  • Enote so lahko izdelane po meri glede na zahteve strank.
  • Povprečna življenjska doba dvižne mize EdmoLift je več kot 15 let. Dober koncept servisiranja in vzdrževanja zagotavlja nemoteno delovanje in skladnost z zakonskimi predpisi.
  • Prodajni inženirji podjetja EdmoLift imajo skupaj več kot 150 let izkušenj z mizami s škarjastimi dvigali - številka 1 v panogi.
  • 100 % anketiranih strank je izdelke in storitve EdmoLift ocenilo kot dobre, zelo dobre ali odlične.

Več novic


EdmoLift predstavlja prve standardizirane hidravlične dvižne mize v industriji, ki so zasno...