Katalog

OKS Spezialschmierstoffe GmbH

OKS Spezialschmierstoffe GmbH

  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001:2015
  • ISO 45001:2018

OKS Spezialschmierstoffe GmbH

  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001:2015
  • ISO 45001:2018

O OKS Spezialschmierstoffe GmbH

Tribologija je OKS-ova velika strast. Od ustanovitve podjetja leta 1978 se na tem področju ni nič spremenilo. Na podlagi dolgoletnega strokovnega znanja se proizvajajo visoko zmogljiva maziva za servisiranje in montažo ter se prepričljivo dobavljajo kot rezultat tesnega timskega dela. Pri tem sta seveda zagotovljena aktivno varstvo okolja in varnost pri delu.

Stranke v industriji, obrti ter proizvodnih in predelovalnih podjetjih cenijo visoko kakovost in zanesljivost izdelkov. Težave s trenjem so varno in zanesljivo zmanjšane, zlasti pri kritičnih aplikacijah ali sistemih in strojih, ki so izpostavljeni visokim obremenitvam. Krajši čas namestitve in podaljšani cikli vzdrževanja strojev in sistemov za vas kot stranko pomenijo znatne prihranke pri stroških in več časa za druge naloge.

Lokacija podjetja v Maisachu pri Münchnu vključuje sodoben razvojni in proizvodni obrat, globalno prodajno podporo in osrednji logistični center.

OKS je TOP partner za trgovino in distribuira celotno ponudbo prek izbrane mednarodne trgovske mreže. Vse več strank uporablja to mrežo, da bi za vse svoje lokacije dobile enake izdelke z enakimi standardi kakovosti.

Od leta 2003 je OKS del skupine Freudenberg, kjer je vključen v podskupino Freudenberg Chemical Specialities (FCS).

Visoko zmogljiva maziva (OKS 475)

Za ta izdelek ni opisa v jeziku Slovenščina. Preberite opis v angleškem jeziku ali stopite v stik s podjetjem.

Visokotemperaturne masti za tehnologijo predelave hrane (OKS 479)

OKS 479 je popolnoma sintetično mazivo za živilskopredelovalno tehnologijo, ki se uporablja za mazanje kotalnih in tornih ležajev ter drugih strojnih elementov pri povišanih delovnih temperaturah.

Vodoodporna visokotlačna mast za tehnologijo predelave hrane (OKS 480)

Popolnoma sintetična kompleksna kalcijev sulfonatna mast za visoke obremenitve in pritiske pri uporabi v celotni živilskopredelovalni tehnologiji.

Področja uporabe

Odprti zobnik Spray (OKS 491)

OKS 491 je razpršilo za odprte zobnike za suho mazanje počasi vrtečih se odprtih zobnikov in jeklenih kablov itd., ki so izpostavljeni visokim tlakom, prahu ali korozivnim vplivom, kot so vremenske ra...

Posebna maziva družbe OKS ne izboljšujejo le zmogljivosti opreme in sistemov, temveč izpolnjujejo tudi standarde kakovosti po standardu DIN ISO 9001.
Proizvodne zmogljivosti proizvajalcev zamrznjenih izdelkov so že več mesecev obremenjene do skrajnih meja, zato je treba preprečiti izpade in okvare strojev. Strokovno vzdrževanje zato vse bolj postaja ključni dejavnik uspeha

Pravo mazivo za vsako uporabo.

To še posebej velja za komunalne aplikacije, kjer se upora...