Katalog

OKS Spezialschmierstoffe GmbH

OKS Spezialschmierstoffe GmbH

  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001:2015
  • ISO 45001:2018

OKS Spezialschmierstoffe GmbH

  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001:2015
  • ISO 45001:2018

15.02.2023 00:02

V strojništvu in strojništvu lahko izbira pravega maziva bistveno optimizira procese.

Posebna maziva družbe OKS ne izboljšujejo le zmogljivosti opreme in sistemov, temveč izpolnjujejo tudi standarde kakovosti po standardu DIN ISO 9001.

Prednosti pri gradnji naprav in strojev

  • Široka paleta izdelkov in rešitev iz enega samega vira Mazalne rešitve, ki natančno izpolnjujejo zahteve posameznega sistema Bistveno se izboljša zmogljivost naprav in strojev
  • Posebej primerne rešitve zagotavljajo konkurenčno prednost Pri razvoju izdelkov, prilagojenih posameznim aplikacijam.
  • Vsi izdelki OKS izpolnjujejo standarde kakovosti po DIN ISO 9001

Optimalne rešitve za mazanje pri gradnji naprav in strojev

Strojništvo velja za enega najmočnejših segmentov nemškega gospodarstva. OKS ponuja široko paleto mazalnih rešitev za to vejo industrije, ki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti in zagotavljajo nemoteno delovanje naprav in strojev. Konec koncev so zahteve visoke: stroji, oprema in obrati morajo delovati zanesljivo in imeti dolgo življenjsko dobo ter izpolnjevati stroge varnostne in higienske predpise. Zakon o varnosti proizvodov za tehnično delovno opremo in potrošniške izdelke velja za vse nemške proizvajalce. Vsi izdelki OKS 100-odstotno izpolnjujejo te zahteve.

Široka paleta izdelkov in rešitev iz enega vira

Z optimalno mazalno rešitvijo, ki je natančno prilagojena zahtevam posameznega sistema, lahko proizvajalci bistveno izboljšajo zmogljivost svojih sistemov in strojev ter si tako zagotovijo odločilno konkurenčno prednost. OKS s ponudbo specialnih maziv in kemično-tehničnih izdelkov za vzdrževanje ter širokim naborom storitev pokriva velik del triboloških aplikacij v proizvodnji naprav in strojev. Odločilna prednost: stranke dobijo vse rešitve za maziva iz enega samega vira.

Stalni razvoj izdelkov, prilagojenih posameznim aplikacijam

Poleg tega OKS svojim strankam ponuja najvišje standarde kakovosti. Izkušeni zaposleni v razvoju in proizvodnji vse rešitve za maziva podvržejo obsežnim testom in varnostnim pregledom v skladu s standardom DIN ISO 9001, ki velja za najpomembnejši standard na področju vodenja kakovosti in je priznan tako na nacionalni kot na mednarodni ravni. Strokovnjaki OKS v najsodobnejših laboratorijih nenehno razvijajo nove izdelke in optimizirajo obstoječo ponudbo. Med njimi so posebna maziva za industrijsko uporabo, kot so paste, olja, vezani premazi, suha maziva ter izdelki za vzdrževanje in čistila.

Več novic

Proizvodne zmogljivosti proizvajalcev zamrznjenih izdelkov so že več mesecev obremenjene do skrajnih meja, zato je treba preprečiti izpade in okvare strojev. Strokovno vzdrževanje zato vse bolj postaja ključni dejavnik uspeha

Pravo mazivo za vsako uporabo.

To še posebej velja za komunalne aplikacije, kjer se upora...