Katalog

Hans Körber GmbH

Hans Körber GmbH

  • AD2000 W0
  • DIN EN ISO 9001:2015
  • PED 2014/68/EU
  • DNV GL

Hans Körber GmbH

  • AD2000 W0
  • DIN EN ISO 9001:2015
  • PED 2014/68/EU

O Hans Körber GmbH

Podjetje KÖRBER pomeni strokovne zmogljivosti, kakovost, bližino strankam in zanesljivost - na trdnih temeljih družinskega podjetja, ki pripada nemškemu "mittelstandu". To so vrednote, ki usmerjajo naše vsakodnevne dejavnosti.

Dolgoletna prisotnost na trgu nam je dala strokovne sposobnosti, ki se ne odražajo le v našem neprimerljivem znanju o izdelkih, temveč tudi v poznavanju njihove uporabe pri strankah in trga na splošno.

Kakovost naših izdelkov ni naključje, temveč rezultat kombinacije našega znanja o izdelkih z visoko stopnjo usposobljenosti naših zaposlenih in visokimi tehničnimi standardi naših procesov.

Osredotočeni smo na potrebe naših strank. Bližina in stalen dialog nam omogočata, da razumemo njihove aplikacije in izzive - in smo vedno na voljo kot reševalci težav.

Zanesljivost za nas pomeni sodelovanje s partnerji, ki so vredni zaupanja in pošteni pri svojih poslovnih dejavnostih. Podjetje KÖRBER že več kot 100 let spodbuja tovrstno sodelovanje - s strankami, dobavitelji in zaposlenimi.

Uspeh blagovne znamke KÖRBER izhaja iz podjetniške tradicije neodvisnega družinskega podjetja, za katerega sta doslednost in odgovornost osrednji točki kulture podjetja. To zagotavljamo s svojim imenom - tako danes kot v prihodnosti.

Posebne rešitve

Posebne zahteve projekta so lahko različne. Zaradi našega poznavanja trga, zmogljivosti in izkušenj smo idealen partner za celovite rešitve za vaše projekte: Za vaš uspešen projekt vam je zagotovlj...

Pokrovček za obračanje

Izdelamo lahko vse, kar bo pomagalo rešiti vašo težavo - od razvejanega kolena, izdelanega po delovnih standardih, prek razvejanih sedel, prirobničnih robov, kolenskih trojčkov in povratnih kap do...

Upogibanje cevi

Prednosti manufakture združujemo z našo industrijsko proizvodnjo. Naše stranke dobijo izdelke po meri, ki so enako kakovostni kot velike serije.

Površina in toplotna obdelava

Dodatne toplotne obdelave (kot sta normalizacija ali popuščanje) izvajamo v naši sodobni peči za žarjenje pod nadzorom MPA

Toplotna obdelava

Posebne tehnike, kot sta površinska in toplotna obdelava, lahko uporabimo v skladu z vašimi posebnimi zahtevami.

Dodatna toplotna obdelava (normalizacija, popuščanje) se izvaja v naši so...

V vedno bolj zapletenem svetu so potrebne nenehne spremembe, da ne bi izgubili stika.

...