Katalog

STUBAI ZMV GmbH

STUBAI ZMV GmbH

  • DIN EN ISO 9001

STUBAI ZMV GmbH

  • DIN EN ISO 9001

O STUBAI ZMV GmbH

Na kaj pomislite, ko slišite ime Stubai?
Morda vam na misel pridejo čudovite gorske verige, nedotaknjeni hribi, šumeči ledeniki in čista narava? Dolina Stubai ni znana le po turizmu in gostoljubnosti. Že več kot 100 let regija slovi tudi po proizvodnji visokokakovostnih izdelkov iz najboljšega jekla, ki je na voljo. Stubai Tooling Industries se zavzema za inovacije, kakovost in varnost.

Kupci po vsem svetu cenijo visokokakovostno orodje, izdelano na Tirolskem. Člani našega podjetja tesno sodelujejo in gradijo uspeh, ki sega daleč prek avstrijskih meja.

Stubai pomeni tradicijo. 24 članov kooperacije Stubai letno predela več tisoč ton jekla v visokokakovostna orodja za obdelavo lesa in kovin, gradbeništvo, pripravo hrane in rekreacijo na prostem za profesionalce in ljubitelje.

Plezalna vadbena tabla (KRAXLBOARD ROCK)

Ni deske, ki bi vsebovala več znanja in izkušenj kot naša deska Kraxlboard Rock.

Različne stopnice na treh ravneh ponujajo izjemno raznolike načine za vadbo prstov - z različnimi globina...

Plezalna vadbena tabla (Kraxlboard Classic)

Ta raztegljiva lesena viseča deska ponuja izjemno zabavne in zahtevne vadbene možnosti za plezalce vseh stopenj. Klasična deska Kraxlboard, ki jo je iz masivnega lesa izdelal naš mizarski mojster,...

Prah iz magnezija (MgPRO 350 g)

Zelo fin, suh, bel magnezijev karbonat v polietilenskih vrečkah. Za neposredno polnjenje vrečke za kredo ali polnilo za kredo.

Tehta 350 g

Chalkballs (STAND)

Stojalo STAND je izdelano iz trdnega materiala in samo stoji pokonci. Tako je primeren tako za Chalkbag na
plezalnem pasu kot tudi za Boulderbag. S pasnim pasom in držalom za krtačo. V notranj...

Zložljivi pohodniški drogovi (CRIMP)

Zložljive pohodne palice CRIMP. Izdelane iz aluminija. Dolžina se prilagaja z zgornjim segmentom z zapiranjem s sponko.

Priloženi so zaščitni pokrovčki, poletne in snežne košare.

Kamnita kladiva (ROCKY )

Dobro uravnoteženo kladivo za vbijanje pitonov ali vijakov s pomočjo vrtalnika. Ima gumijast ročaj in luknjo za obešanje.

Dolžina 30 cm
Teža 590 g

Kempinške sekire (PRO CAMP)

Kempinška sekira profesionalne kakovosti z aluminijastim ročajem in posebno izjemno lahko sekiro, ki seka vse vrste lesa in se lahko uporablja tudi za sekanje manjših dreves. Zaščita za pogled za o...

Vrečke za kremplje (GEARBAG VELCRO)

Univerzalna torba STUBAI GEARBAG VELCRO je izdelana za shranjevanje rakev, vijakov za led, rezervnih krampov itd., katerih ostri robovi bi sicer lahko poškodovali nahrbtnik ali njegovo vsebino.

Skitouring nahrbtnik (THIRTY)

Nahrbtnik Stubai Skitouring ima prostornino 30 l in tehta le 1,2 kg. Najboljša izbira za vse zimske aktivnosti. Pri oblikovanju in funkciji ne pušča ničesar zaželenega.

Glavne zn...

Karabini

Skalni pitoni imajo številne možnosti uporabe, vendar so še posebej uporabni v nepredvidljivih razmerah, kot so umik ali nesreča. Podjetje STUBAI že vrsto let ročno kuje ta orodja. V skladu s stand...

Bolt hangers (PROTECT)

Narejen je iz nerjavečega jekla, testiran po standardu EN 959. Podobno kot pri Bolt Hanger Standard, vendar zaradi zaobljene prirobnice luknje ne poškoduje karabinov.

Teža 40 g

Škornji (X-CHANGE PRO)

X-CHANGE
STUBAI X-Change - naš popoln vsestranski pripomoček! Ne glede na to, ali želite eno ali dve sprednji točki, prilagodljivo ali togo palico, lahek ali trden račnik za t...

Udarna glava iz najlona
trda, odporna proti obrabi, brez drobljenja (tudi p...