Katalog

STUBAI ZMV GmbH

STUBAI ZMV GmbH

  • DIN EN ISO 9001

STUBAI ZMV GmbH

  • DIN EN ISO 9001

O STUBAI ZMV GmbH

Na kaj pomislite, ko slišite ime Stubai?
Morda vam na misel pridejo čudovite gorske verige, nedotaknjeni hribi, šumeči ledeniki in čista narava? Dolina Stubai ni znana le po turizmu in gostoljubnosti. Že več kot 100 let regija slovi tudi po proizvodnji visokokakovostnih izdelkov iz najboljšega jekla, ki je na voljo. Stubai Tooling Industries se zavzema za inovacije, kakovost in varnost.

Kupci po vsem svetu cenijo visokokakovostno orodje, izdelano na Tirolskem. Člani našega podjetja tesno sodelujejo in gradijo uspeh, ki sega daleč prek avstrijskih meja.

Stubai pomeni tradicijo. 24 članov kooperacije Stubai letno predela več tisoč ton jekla v visokokakovostna orodja za obdelavo lesa in kovin, gradbeništvo, pripravo hrane in rekreacijo na prostem za profesionalce in ljubitelje.

Športne rokavice (ETERNAL)

Športne rokaviceSTUBAI ETERNAL FULL FINGER so izjemno lahke in udobne. So vaša prva izbira, kadar vaše roke potrebujejo zaščito pri višjih temperaturah (okolice). Mreža na hrbtni s...

Nosilci naprav (SPACE CLIP )

Sistem za shranjevanje SPACE CLIP je tako domiseln kot preprost. Z njim hitro in preprosto ustvarite prostor in red v katerem koli prostoru - v smučarski sobi, shrambi, podjetju ali garaži.

Udarna glava iz najlona
trda, odporna proti obrabi, brez drobljenja (tudi p...