Katalog

RUKO GmbH Präzisionswerkzeuge

RUKO GmbH Präzisionswerkzeuge

  • DIN EN ISO 9001

RUKO GmbH Präzisionswerkzeuge

  • DIN EN ISO 9001

O RUKO GmbH Präzisionswerkzeuge

Z več kot 40-letno "kompetenco v natančnosti in kakovosti" je podjetje RUKO postalo eden vodilnih svetovnih proizvajalcev orodij za vrtanje in poglabljanje. S 70-odstotnim deležem izvoza se štejemo za evropsko podjetje z mednarodno usmeritvijo.

Vrtalna orodja RUKO prodaja v več kot 70 državah 2.300 usposobljenih specializiranih trgovcev z orodji.

Podjetje RUKO GmbH iz Holzgerlingena ima lastne podružnice v ZDA, Franciji, Angliji, Turčiji, na Češkem, v Skandinaviji in Avstriji.

Veljamo za specialista za orodja za vrtanje kovin. Podjetje RUKO, ki je usmerjeno k zahtevam profesionalnih uporabnikov, ponuja obsežno in kompetentno paleto izdelkov.

Prilagodljiva struktura organizacije in proizvodnega procesa omogoča gospodarno proizvodnjo serij v industrijskem obsegu, pa tudi posebnih orodij in izdelkov po meri.

Zentrum vrtalniki

Uporaba:
za vrtanje v mehki in trdi les, iverne plošče in tramove.

Vrtalnega in rezilnega orodja

Obdelava kovin je lahko zabavna: z visokokakovostnimi orodji, ki naše stranke navdušujejo s svojo kakovostjo.

Za preoblikovanje običajnega materiala, kot je jeklo, v natančno orodje, so v v...

Rezalnik navojev

Preganjalec niti
Z uporabo lovilcev zunanjih in notranjih navojev RUKO prihranite denar pri vzdrževalnih in montažnih delih na gradbiščih in v kmetijski industriji, pri popravilih vozil i...

Navojni rezalniki

Ročna pipa je izdelana iz trpežnega hitrega jekla. Za prehodne in spodnje navoje v nelegiranih in nizkolegiranih jeklih do trdnosti 800 N/mm², kovalnem litem železu in neželeznih kovinah.

Orodje za natančna dela

Kot proizvajalec natančnih orodij za rezanje kovin vedno iščemo ideje za razvoj novih izdelkov. Nenehno izboljšujemo obstoječe izdelke in povečujemo svojo produktivnost.

Med razvojnim p...

Brusilniki na komprimiran zrak

Pnevmatski brusilnik RUKO v kratki izvedbi -
Kompaktno in hitro orodje za odstranjevanje oblog, poliranje in obdelavo varilnih šivov!

Pnevmatski brusilnik RUKO ima...

Ali lahko govorite o resničnih inovacijah pri poglobitvi? Ali lahko resnično naredite profesionalno poglobitev vidno - in kar je še pomembneje - opazno boljšo? Na kratko povedano, lahko. Dokaz za to je novi poglabljalnik RUKO ULTIMATECUT 4S, ki popolnoma na novo interpretira poglabljanje. Deluje hitreje, učinkoviteje, varčuje z energijo in je tudi večkrat bolj vzdržljivo od običajnih potopnih grezil

21.02.2023 10:00

Čas je za premislek.
Onesnaževanje našega planeta s plastiko