Katalog

RUKO GmbH Präzisionswerkzeuge

RUKO GmbH Präzisionswerkzeuge

  • DIN EN ISO 9001

RUKO GmbH Präzisionswerkzeuge

  • DIN EN ISO 9001

12.01.2024 01:01

Novo: ULTIMATECUT zobotrebec 4S - Hitro. Oster. Zmogljiv. Senzacionalno.

Ali lahko govorite o resničnih inovacijah pri poglobitvi? Ali lahko resnično naredite profesionalno poglobitev vidno - in kar je še pomembneje - opazno boljšo? Na kratko povedano, lahko. Dokaz za to je novi poglabljalnik RUKO ULTIMATECUT 4S, ki popolnoma na novo interpretira poglabljanje. Deluje hitreje, učinkoviteje, varčuje z energijo in je tudi večkrat bolj vzdržljivo od običajnih potopnih grezil

Navdih za poglobitev s stožčastim konusom je bil že leta 2017, ko je bila predstavljena nova linija izdelkov ULTIMATECUT za zahtevne rezultate v obrti in industriji.

Z novo poglobitvijo ULTIMATECUT 4S pa RUKO zdaj še dodatno širi serijo zelo natančnih orodij za profesionalno uporabo.

Že na prvi pogled je to opazno: ULTIMATECUT poglobitev 4S ima štiri rezalne robove namesto običajnih treh, in če si jo ogledate od blizu, boste opazili tudi drugo temeljno razliko: neenakomerno razdelitev rezalnih robov s posebej razvito geometrijo rezanja.

Toda novi ULTIMATECUT 4S v praksi resnično pokaže moč, ki se skriva za njim.

Dobesedno se zažre v material in navduši z velikim odvzemom materiala. Zaradi štirih rezalnih robov se sile porazdelijo, kar omogoča izjemno gladek tek in - odličen vzorec poglabljanja brez motečih sledov poglobitve.

S hitrostjo obdelave, ki je do 3-krat večja, in življenjsko dobo orodja, ki omogoča do 3-krat več poglabljanja z enim orodjem, tudi številke rezultatov internega RUKO testa dokazujejo izjemno zmogljivost novega poglabljalnika.

Zlasti pri uporabi v akumulatorskih vrtalnih strojih novi ULITMATECUT 4S prvič omogoča celo poglabljanje do premera 40 mm, kar je bilo doslej rezervirano izključno za stacionarna orodja.

Novi ULITMATECUT 4S je na voljo pri specializiranih prodajalcih v premerih od 10,4 do 40 mm.

Poleg tega so novi poglabljalniki na voljo z RUKO nano tehnologijo ali na kratko RUnaTEC, prevleko, ki jo je posebej razvil RUKO.

Več novic

21.02.2023 10:00

Čas je za premislek.
Onesnaževanje našega planeta s plastiko