Katalog

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Nazaj na seznam

3D merilni sistemi (ACCURA)Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Poizvedba o izdelku  

Rešitev, ki raste z vami

Sta zmogljivost in natančnost vaši najpomembnejši prednostni nalogi? S širokim naborom konfiguracij lahko ZEISS ACCURA prilagodite svojim potrebam - in proračunu. Poleg tega je sistem zaradi modularne zasnove odporen na prihodnost: ACCURA se lahko prilagodi spreminjajočim se zahtevam glede konfiguracije, senzorjev in programske opreme.

Prihodnostna zaščita

Zaradi modularne zasnove je sistem ZEISS ACCURA pripravljen na zahteve prihodnosti. Razvija se skupaj z vašimi zahtevami glede opreme, senzorjev in programske opreme. Zaradi predhodne ožičenja za kontaktne in optične senzorje ter skeniranje je naprava ZEISS ACCURA takoj sposobna uporabljati več senzorjev.

Majhna teža, visoka dinamika

Most ZEISS ACCURA, izdelan iz jekla in aluminija, je izjemno tog, a hkrati tanek. Aluminijasti elementi so prevlečeni s tehnologijo CARAT družbe ZEISS, ki izboljša temperaturno stabilnost in življenjsko dobo. Manjša teža gibljivih delov izboljša dinamično togost stroja.

Temperaturno območje od 20 °C do 26 °C

Mostiček ZEISS ACCURA je prekrit s tehnologijo izolacijske pene, novo vrsto visoko zmogljive izolacije. Pokrovi ohišja zagotavljajo maksimalno izolacijo in minimalno debelino. To upravljavcu omogoča, da izbere temperaturo merilnega laboratorija med 20 ºC in 26 ºC.

Vzdrževanju prijazna zasnova

Vse plošče ohišja mostu je mogoče odstraniti in ponovno namestiti v le nekaj korakih. S tem se skrajša čas, potreben za vzdrževanje, in poveča razpoložljivost stroja.

Natančnost do vogalov

Vsaka velikost merilnika ZEISS ACCURA je opremljena z maksimalnim merilnim območjem. To zagotavlja natančnost merjenja do vogalov.

Navigator VAST

ZEISS ACCURA je serijsko opremljena s tehnologijo VAST navigator, ki omogoča še hitrejše umerjanje, približevanje in skeniranje ter izboljšano natančnost.

Izbirni paket za visoko dinamiko

Paket High-dynamic Package spremeni ZEISS ACCURA v visokohitrostni merilni stroj. Omogoča hitrost premikanja do 800 mm/s. Zaradi visoke hitrosti je treba merilno območje stroja dodatno zaščititi. Laserski skenerji nadzorujejo zaščitno območje okoli stroja. Če kdo vstopi v varnostno območje, se naprava ZEISS ACCURA takoj upočasni. Ko je območje odstranjeno, se meritve pri visoki hitrosti samodejno ponovno zaženejo. Ta varnostna tehnologija je vključena v paket High-dynamic Package.

Poizvedba o izdelku  

Več izdelkov na področju 3D merilni sistemi

3D merilni sistemi (CONTURA)

Referenčni stroj v kompaktnem razredu

CONTURA - široka platforma družbe ZEISS za prilagodljivo, zanesljivo in brezkompromisno zagotavljanje kakovosti. Najnovejša generacija...

3D merilni sistemi (XENOS)

Referenca

ZEISS XENOS je doma povsod, kjer se zahteva največja natančnost - v merilnih laboratorijih raziskovalnih inštitutov, letalski industriji in optični industriji. Ta...

3D merilni sistemi (MMZ T)

Osupljiva kombinacija merilnega območja in natančnosti.Idealno za velike zobnike.

Linija MMZ T z merilnim območjem do 14,8 m³ je največji med namiznimi merilnimi stroj...

3D merilni sistemi (MMZ E)

Idealno za nakladanje velikih delov pod tlemi.

Portalni merilni stroji MMZ E so idealni za pregledovanje obdelovancev, ki se prevažajo s talnimi transporterji, saj omogočaj...

3D merilni sistemi (MMZ G)

Veličina brez primere

Veliki mostni stroji iz linije MMZ G izpolnjujejo najvišje zahteve: imajo največje merilno območje med vsemi merilnimi stroji, ki jih ponuja Carl Zeis...