Katalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Nazaj na seznam

Indikator napetosti (KP-Test 5)PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Poizvedba o izdelku  

Pri delu na električnih sistemih sta zagotavljanje varnosti ljudi in preprečevanje materialne škode najpomembnejši prednostni nalogi. Bistveno je, da se popolnoma prepričate, da ni prisotna nobena napetost. Detektorji napetosti PFISTERER v eni napravi združujejo največjo zanesljivost in enostavnost uporabe. Družina KP-Test 5 je rezultat naših večdesetletnih izkušenj pri razvoju varnostnih naprav s praktičnim poudarkom.

Zanesljiv samopreizkus
Detektorji napetosti iz serije KP-Test 5 ob vklopu izvedejo samodejni samopreizkus. Detektor napetosti odda signal pripravljenosti le, če je ta test uspešen in naprava deluje pravilno. Tako je uporabnik lahko popolnoma prepričan, da detektor napetosti deluje, kot mora. Referenčna meritev ni potrebna.

Dvojna gotovost
Jasen prikaz rezultata preskusa je bistvenega pomena za preprečevanje nesreč. Zato podjetje PFISTERER uporablja preizkušen dvojni sistem vizualne in zvočne signalizacije v sistemu KP-Test 5. Če ni prisotna delovna napetost, detektor prikazuje zeleno neprekinjeno luč brez zvočnega signala. Če pa je "delovna napetost prisotna", utripa šest rdečih diod LED in zasliši se zvočni signal.

Opremljen za vsako nalogo
Ne glede na to, ali je v zaprtih prostorih ali na prostem, na soncu ali v dežju, snegu ali mrazu - detektor KP-Test 5 zagotavlja zanesljive rezultate v vseh okoljskih pogojih. Izjemno močne diode LED zagotavljajo jasno viden signal - tudi pri močni svetlobi ali močni sončni svetlobi. Akustični signal se zaradi glasnosti in frekvenčnega razpona jasno sliši tudi v hrupnih ali vetrovnih okoljih.

Prava naprava za vsakršno uporabo
Družina KP-Test 5 ponuja pravi detektor napetosti za vsakršno uporabo. Srednja ali visoka napetost, izmenični ali enosmerni tok za uporabo na nadzemnih električnih vodih, stikalnih napravah, v transformatorskih postajah ali železniških sistemih. Vse naprave so individualno prilagojene zahtevam naših strank. PFISTERER ponuja rešitve za vse ravni napetosti od 1 do 420 kV AC.

Prednosti
  • Zanesljiv samopreizkus
  • Referenčna meritev ni potrebna
  • Jasna signalizacija
  • Vizualni in zvočni signal
  • Uporaba v vsakem vremenu
  • Preizkušeno v skladu s standardom EN 61243-1
  • Večjezično označevanje naprave

Poizvedba o izdelku  

Več izdelkov na področju Indikator napetosti

Napetostni preizkuševalnik razdalje za železniške aplikacije in aplikacije EVU (KP-Test 5D dual )

Pred izvajanjem popravil in vzdrževalnih del je treba upoštevati pet varnostnih pravil. Eno od njih je "preveri, ali ni napetosti". Za to je potrebna oprema, ki jasno in zanesljivo kaže stanje napetos...