Katalog

ACE Stoßdämpfer GmbH

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

Nazaj na seznam

Blažilne blazinice (SLAB 030 to SLAB 300)ACE Stoßdämpfer GmbH

Poizvedba o izdelku  

Blažilne blazinice

Absorpcija energije v obliki blazinice
Konfekcioniranje in kombiniranje
Energijska zmogljivost 3,1 Nm/cikel do 210 Nm/cikel
Hod 6,5 mm do 12,5 mm

Prilagojen material za blaženje v obliki blazinic: Blažilne blazinice SLAB so izdelane iz viskoelastičnega PUR-materiala. Izjemno učinkovito absorbirajo udarne obremenitve in so primerne tudi za izolacijo ali dušenje vibracij.

Blazinice iz družine izdelkov SL-030 do SL-300 se hitro prilagodijo ustrezni vrsti uporabe. To delno dosežemo s konfiguracijo računskega orodja ali neposredno s strani specializiranih inženirjev podjetja ACE. Poleg tega je to mogoče, ker je mogoče standardni material z našim novim sistemom rezanja natančno in hitro razrezati po vseh zahtevah stranke. Prav tako je mogoče pridobiti vzorec za iskanje optimalne rešitve.

Blažilne blazinice SLAB so preizkušena zaščita pred udarci ali trki. Uporabljajo se na prtljažnih in transportnih trakovih, transportnih sistemih, pnevmatskih, elektromehanskih in hidravličnih pogonih ter na linearnih vozičkih.

Poizvedba o izdelku  

Več izdelkov na področju Plošče za dušenje nihanj

Plošče za dušenje nihanj (SLAB)

Izolacija vibracij po meri

SLAB, CEL in PAD: tri različne vrste blazinic z enim samim namenom; uporabnikom na vseh področjih zagotavljamo najboljšo prilagojeno tehnologijo...