Katalog

EdmoLift Hebetechnik GmbH

EdmoLift Hebetechnik GmbH

EdmoLift Hebetechnik GmbH

Nazaj na seznam

Naprave za dviganje in nagibanje vlačilcev (ARZ)EdmoLift Hebetechnik GmbH

Poizvedba o izdelku  

Naprava za dviganje in nagibanje ARZ za vlačilce

Naprava za dviganje in nagibanje ARZ je bila razvita v sodelovanju z enim največjih evropskih proizvajalcev avtomobilov za ergonomsko, varno in stroškovno učinkovito oskrbo z materialom brez viličarjev.

Viličarji vsako leto povzročijo veliko število nesreč v industriji in so, natančneje, neučinkovito sredstvo za prevoz materiala. Vlečni vlaki pa omogočajo učinkovitejši in varnejši prevoz materiala.

Vlečni vlaki vlečejo več vozičkov z materialom, ki se odklopijo na ustreznih delovnih mestih. Vozički se lahko nato z dveh strani zavihtijo na dvižno-nagibalno enoto, odvisno od zasnove naprave za preprečevanje zdrsa. Višino dviga in kot nagiba je mogoče enostavno ročno ali samodejno nastaviti, kar zagotavlja odlično dostopnost z veliko prostora za noge.

ARZ lift-tilt je izdelek s prelomno zasnovo, ki na edinstven način zagotavlja učinkovito, varno in ergonomsko ravnanje z materialom.

Lastnosti izdelka

Zaradi izjemno kompaktne zasnove je naprava ARZ lift-tilt primerna za večino standardnih potnih vozičkov.
Brezstopenjska nastavitev višine in kota nagiba omogoča zelo prilagodljivo postavitev materiala po meri posameznega uporabnika.
Modularna zasnova ponuja veliko različnih rešitev za najrazličnejše zahteve.

Poizvedba o izdelku  

Več izdelkov na področju Dvižne ročice

Dvižne ročice

Edinstvena patentirana funkcija Armlift ponuja ergonomsko delovno mesto z veliko prostora za noge, udobnimi delovnimi položaji in neprekosljivo dostopnostjo. Armlift je odlična izbira za skoraj vsa...

Dvižne ročice (LTT 750)

LTT 750 za vlačilce

LTT je nova generacija rešitev za dviganje in nagibanje, ki je namenjena prihodnjim izzivom na področju ravnanja z materialom.

Trend narašča...