Katalog

EdmoLift Hebetechnik GmbH

EdmoLift Hebetechnik GmbH

EdmoLift Hebetechnik GmbH

Nazaj na seznam

Dvižne ročice (LTT 750)EdmoLift Hebetechnik GmbH

Poizvedba o izdelku  

LTT 750 za vlačilce

LTT je nova generacija rešitev za dviganje in nagibanje, ki je namenjena prihodnjim izzivom na področju ravnanja z materialom.

Trend naraščanja je, da se v industriji uporablja vse manj viličarjev, saj se številna podjetja zdaj odločajo za prevoz blaga na vozičkih ali z vlečnimi vlaki. Zato smo viličar LTT zasnovali kot optimalno ergonomsko orodje za upravljavce, ki morajo na svojem delovnem mestu nakladati in razkladati blago z vozičkov ali vlečnih vlakov.

S svojo edinstveno minimalno višino le 190 mm in širino 550 mm je LTT kompaktnejši od drugih modelov na trgu - to pomeni, da ga načeloma lahko namestite na vse vozičke. Kljub kompaktnemu formatu sta tako hidravlična pogonska enota kot nadzorni sistem vgrajena v enoto, kar posledično zmanjšuje prostor, potreben za namestitev in delovno površino.

Naša nova rešitev za dvig in nagib ustvarja odlično ergonomsko okno, kjer lahko upravljavec enostavno prilagodi funkcijo dviga in nagiba svojim induvidualnim potrebam in željam. To ne zagotavlja le boljše ergonomije za upravljavca, temveč tudi učinkovit postopek ravnanja z materialom.

Lastnosti izdelka
Najnižji izdelek na trgu s skupno višino le 190 mm.
Popolnoma ravno gibanje pri dvigovanju - brez vodoravnega premika.
LTT 750 ima neverjetno kompaktno zasnovo. Ena enota za ravnanje z več različnimi vrstami vozičkov.

Poizvedba o izdelku  

Več izdelkov na področju Dvižne ročice

Dvižne ročice

Edinstvena patentirana funkcija Armlift ponuja ergonomsko delovno mesto z veliko prostora za noge, udobnimi delovnimi položaji in neprekosljivo dostopnostjo. Armlift je odlična izbira za skoraj vsa...

Naprave za dviganje in nagibanje vlačilcev (ARZ)

Naprava za dviganje in nagibanje ARZ za vlačilce

Naprava za dviganje in nagibanje ARZ je bila razvita v sodelovanju z enim največjih evropskih proizvajalcev avtomobilov za...