Katalog

Paul Vahle GmbH & Co. KG

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Nazaj na seznam

Sistemi izoliranih vodnikov (U15 - U35)Paul Vahle GmbH & Co. KG

Poizvedba o izdelku  

Mobilne aplikacije je treba oskrbovati z energijo na vseh področjih industrije. Žerjavni sistemi in pristaniška tehnologija, transportni trakovi in črna kolesa, dvigala ali rolojasta vrata imajo glede na okolje in obseg moči povsem drugačne zahteve.

Lahki tipi U15, U25 in U35 za notranje in zunanje aplikacije so zaradi individualne namestitve še posebej enostavni za vzdrževanje. Zaradi različnih materialov vodnikov so tudi posebej prilagodljivi in jih je mogoče namestiti obešeno, bočno ali navpično. Izvedejo se lahko tudi ukrivljene proge.

V povezavi z večnosilnim nosilcem VAHLE (VMT) ali podpornim profilom VAHLE (VTP) je mogoče razširiti razdalje obešanja in območje uporabe vodnikov U15 in U25. Prav tako je mogoče vgraditi različne sisteme za pozicioniranje. To pomeni, da je mogoče izpolniti tudi individualne zahteve strank.
Vodilna tirnica U35 z vodniki iz aluminija/neželeznega jekla se uporablja za elektrifikacijo žerjavov RTG, RMG in STS v slanem okolju (zlasti v morskih pristaniščih). Ta stroškovno učinkovita alternativa bakrenim vodilom se je v tem zahtevnem okolju po vsem svetu izkazala z visoko odpornostjo proti obrabi in trajnostjo.

VAHLE ima pravo vodilo za vsako uporabo. Naši sistemi, zaščiteni s kontakti, so zasnovani v skladu s standardom DIN VDE 0100 in jih je mogoče kombinirati s poljubnim številom polov.

Izolirane zbiralke je mogoče ogrevati, da se prepreči nastanek poledice. Zagotavljajo pa tudi zanesljiv prenos električne energije tudi pri ekstremni vročini. Sistemi so namreč na voljo tudi v toplotno odporni različici. Modela U25 in U35 sta na voljo celo v visokotemperaturni izvedbi in sta primerna za uporabo v okoljih z vlažnim in slanim zrakom.

Poizvedba o izdelku  

Več izdelkov na področju Kontaktne tirnice

Sistemi z odprtim vodnikom

Sistemi odprtih vodnikov
Povsod, kjer so prisotni posebno hudi vplivi okolja, kot so koksarne in jeklarne, ponujamo varno in zmogljivo napajanje z našimi sistemi...

Sistemi izoliranih vodnikov (U10 und FABA 100)

Prava klasika podjetja VAHLE: U10 je bil razvit že sredi 80. let prejšnjega stoletja kot del napredka elektrificiranega enotirnega tirnega sistema.

Od takrat smo izolirano žično tirnico...