Katalog

Paul Vahle GmbH & Co. KG

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Nazaj na seznam

Sistemi izoliranih vodnikov (U10 und FABA 100)Paul Vahle GmbH & Co. KG

Poizvedba o izdelku  

Prava klasika podjetja VAHLE: U10 je bil razvit že sredi 80. let prejšnjega stoletja kot del napredka elektrificiranega enotirnega tirnega sistema.

Od takrat smo izolirano žično tirnico nenehno izboljševali in jo s kombinacijo z našimi sistemi za prenos podatkov, pozicioniranje in nadzor razširili v inteligenten celovit sistem. Trpežni sistem U10, ki ne zahteva veliko vzdrževanja, se uporablja predvsem v proizvodnji in proizvodnih linijah v avtomobilski industriji, je pa tudi priljubljeno in preizkušeno sredstvo za prenos energije in podatkov v sektorju intralogistike.

Zaradi majhnega prostora za vgradnjo in individualno izdelanih brizganih delov za namestitev posameznih elementov tirnice je sistem U10 mogoče prilagoditi skoraj vsaki postavitvi tira.

Sistem U10 je za varno uporabo zaščiten pred dotiki. Njegova individualna izolacija omogoča poljubno število polov, posebej oblikovan zaščitni vodnik pa preprečuje nenamerno zamenjavo polaritete in s tem elektrifikacijo vozila.
Zaradi visoke združljivosti z drugimi izdelki VAHLE lahko vodilno tirnico U10 vključite v svoj sistem kot sistemsko rešitev vSystem. sistem vSystem nato ponuja celovit sistem z vodnikom U10 za prenos električne energije, APOS Optic za pozicioniranje, SMGM za prenos podatkov, DCS za nadzor in VAHLE Smart Collector System za diagnostiko.

Sistem vodnikov FABA100 dopolnjuje našo ponudbo na področju 100-amperskih vodnikov. Sistem FABA100 ponuja enako široko paleto možnih aplikacij, podobno kot zbiralnica U10. Zaradi preproste priključne tehnologije je sistem FABA100 zelo enostaven za namestitev, zlasti pri razširitvah in predelavah sistema. Posebno orodje ni potrebno. FABA100 se uporablja povsod tam, kjer ni potrebna zaščita pred obrnjeno polarnostjo zaščitnega vodnika.

Poizvedba o izdelku  

Več izdelkov na področju Kontaktne tirnice

Sistemi z odprtim vodnikom

Sistemi odprtih vodnikov
Povsod, kjer so prisotni posebno hudi vplivi okolja, kot so koksarne in jeklarne, ponujamo varno in zmogljivo napajanje z našimi sistemi...

Sistemi izoliranih vodnikov (U15 - U35)

Mobilne aplikacije je treba oskrbovati z energijo na vseh področjih industrije. Žerjavni sistemi in pristaniška tehnologija, transportni trakovi in črna kolesa, dvigala ali rolojasta vrata imajo gl...