Katalog

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Nazaj na seznam

Enkoderji brez ležajev – Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Poizvedba o izdelku  

Zanesljivo merjenje hitrosti z magnetnim senzorjem.

Enkoderji brez ležajev so zaradi svoje kompaktne zasnove in možnosti enostavne montaže na skoraj vsak premer gredi popolna alternativa enkoderjem, nameščenim na ležaje. Küblerjevi brezležajni kodirniki se že danes uporabljajo v pogonski in dvižni tehniki, za asinhrone motorje ali motorje z zunanjim rotorjem ali v generatorjih, velikih motorjih in vetrnih turbinah. Naša pametna tehnologija je na voljo za najvišjo kakovost signala. Digitalna obdelava signalov v realnem času kompenzira morebitne napake signala in optimizira krmiljenje pogona. Oblikujte svoje naprave, stroje ali motorje s podjetjem Kübler!

Inkrementalni brezležajni kodirniki

Idealen za natančno merjenje hitrosti z ločljivostjo do 16.000 impulzov na obrat, na voljo v izvedbi HTL ali TTL. Enostavna in hitra namestitev zaradi različnih možnosti pritrditve na gred, kot so tlačni sedež, vijak pesta ali vijačna prirobnica. Velika toleranca montaže med magnetnim obročem in glavo senzorja.

Absolutni enkoderji brez ležaja

Idealni za natančno zajemanje položaja ali kota z ločljivostjo do 16.000 merilnih korakov na obrat, na voljo v izvedbah SSI ali CANopen. Dodatni inkrementalni signali za zelo dinamične pogone. Zaradi absolutnega merilnega principa je zasnova senzorske glave prilagojena polmeru magnetnega obroča. Standardni premer gredi 30 mm. Je ta premer premajhen za vašo aplikacijo? Ni problema. Obrnite se na nas.
Pri večjih količinah lahko izvedemo vašo rešitev brezležiščnega enkoderja po meri.

Poizvedba o izdelku  

Več izdelkov na področju Rotacijski dajalnik

Rotacijski dajalnik

Rotacijski kodirniki se uporabljajo povsod, kjer je treba meriti dolžine, položaje, hitrosti in kote. Mehanske gibe pretvarjajo v električne signale. Principi delovanja rotacijskih kodirnikov se razli...