Hidravlično olje za tehnologijo predelave hrane (OKS 3770) – OKS Spezialschmierstoffe GmbH
Poizvedba o izdelku
Popolnoma sintetično olje razreda ISO VG 46 za hidravlične sisteme in kompresorje v živilskopredelovalni tehnologiji.
Področja uporabe
- Hidravlično olje za uporabo na vseh področjih živilskopredelovalne tehnologije
- Kompresorsko olje za vijačne in rotacijske vakuumske črpalke z več lopaticami pri zahtevanem olju ISO VG 46
- Mazanje drugih strojnih elementov, kot so kotalni in torni ležaji v živilskopredelovalni tehnologiji
Prednosti in koristi
- Registrirano v NSF H1
- Dolg čas delovanja zaradi odlične oksidacijske stabilnosti
- Dobro obnašanje pri nizkih temperaturah
- Široko temperaturno območje delovanja
- Odpornost na hladno in vročo vodo, vodno paro, razkužila in čistila
- Zmanjšuje trenje in obrabo
- Dobra zaščita pred korozijo
- Ne vsebuje mineralnih olj
- Ustreza zahtevam VDL
Tehnične specifikacije
- nižja delovna temperatura: -40 °C
- zgornja delovna temperatura: 135 °C
- gostota (pri 20 °C): 0.83 g/cm³
- viskoznost pri (40 °C): 20 cm3: 46 mm²/s pri temperaturi (40 °C)
Poizvedba o izdelku