Katalog

Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

14.10.2024 01:10

Naš ponovni zagon je končan!

Podjetje Irlbacher se danes predstavlja s popolnoma prenovljeno spletno stranjo. Nova spletna stran ima svež, sodoben dizajn in jasno, uporabniku prijazno strukturo ter je dostopna na naslovu www.irlbacher.com.

Pri prenovi smo velik poudarek namenili prijaznosti do uporabnika. Prek glavnega menija ali neposredno prek domače strani se lahko na primer hitro orientirate po naših sektorjih, znanjih in veščinah, podjetju in naših kariernih ponudbah. Prek domače strani lahko dostopate tudi do naše 360-stopinjske storitve za razvoj in proizvodnjo. Tu je s pomočjo našega lastnega demonstratorja HMI jasno prikazano, kaj pomeni naša storitev 360° in kako širok je danes nabor naših proizvodnih možnosti.

Če imate vprašanja o posameznih tehnologijah ali če iščete nekoga, ki bi vam pomagal dvigniti izdelek na naslednjo raven, se veselimo vašega klica ali elektronskega sporočila.

Zabavajte se z našo novo spletno stranjo. Prepričani smo, da boste našli predloge in ideje, ki jih še niste videli!

Veselimo se skupnega dela pri vznemirljivih projektih!

Več novic

  • Intuitivni vmesniki HMI za mednarodni trg
  • Haptični HMI na dotik deluje tudi brez...

Zaradi vodil, vrezanih v zaslon na dotik, vaši prsti vedno vedo, kje so. Tipkanje in pisanje v de...

Zakaj potrebujete tiskana vezja, če lahko elektroniko tiskate tudi na steklo? Skupina Irlbacher že več kot 80 let obdeluje posebno steklo za različne industrije. S patentirano tehnologijo Impatouch podjetje iz Schönseeja v različnih aplikacijah dokazuje, da je mogoče hrbtno stran stekla uporabiti kot nosilec vezja in da je mogoče elektroniko namestiti neposredno na steklo