Katalog

GEDA GmbH

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

29.07.2024 01:07

Prispevek družbe GEDA h kritični infrastrukturi Združenih držav

GEDA SH1000 US v akciji v pristanišču New Orleansa

GEDA SH1000 US je zasnovan za pristaniške operacije in podpira vzdrževalna dela v pristanišču v New Orleansu.
V pristanišču, ki je eno najpomembnejših v ZDA, se uporablja šest servisnih dvigal bavarskega proizvajalca industrijskih in gradbenih dvigal GEDA. Skozi zvezno državo Louisiana, kjer je pristanišče New Orleans, teče znamenita reka Mississippi. Mesto New Orleans je verjetno najbolj znano po veliki paradi Mardi Gras in jazzovski kulturi. Kulturna raznolikost privablja vse več obiskovalcev in vse več ladij za križarjenje začenja svoja potovanja v pristanišču New Orleans. To je pomembno pretovorno in trgovsko središče v ZDA. Bavarski proizvajalec industrijskih in gradbenih dvigal GEDA sodeluje v pristanišču s šestimi servisnimi dvigali GEDA SH1000 US.


Pristanišče New Orleans je globokomorsko pristanišče z edinstveno lokacijo in dostopom do več kot 30 večjih celinskih pristanišč in Kanade.
Dostop iz pristanišča se razteza na več kot 14 500 milj plovnih poti. Upravljavec pristanišča, podjetje Port NOLA, poleg vodnega tovora izvaja tudi železniške storitve in storitve križarjenja. Z industrijskimi nepremičninami okoli pristanišča podjetje ponuja tudi prostore za majhne in velike komercialne ponudnike ter pomorsko uporabo. Lokacija je za mnoge zelo privlačna, zato je zagotavljanje nemotenega delovanja pristanišča bistvenega pomena. Tu pride v poštev šest tovornjakov GEDA SH1000 US.

GEDA SH1000 US


GEDA SH1000 US je servisno dvigalo, posebej zasnovano za delovanje na kontejnerskih žerjavih. V pristanišču New Orleans se uporablja predvsem za prevoz servisnega osebja do 6 oseb na lokacijo. Dvigala iz serije GEDA SH se lahko premikajo do 200 metrov. Vendar dvigalo ne prevaža le osebja na vrh, temveč podpira tudi vzdrževalna dela s prevozom materiala in orodja, težkega do 500 kg. Posebnost projektov z dvigali GEDA SH so individualni pogoji in zahteve na gradbišču, o katerih se dogovorimo v tesnem dialogu s stranko.
Pri podjetju GEDA namreč vse prihaja iz enega vira, od načrtovanja in proizvodnje do servisa. V New Orleansu sta bili na pristaniških žerjavih nameščeni dve dvigali GEDA SH1000 US z višino dviga 37 m. Velikost ploščadi ponuja dovolj prostora za prevoz 500 kg materiala ali 6 oseb. Ostali štirje modeli dvigal, ki se uporabljajo v pristanišču, imajo dvižno višino 45 m. Platforma tega dvigala GEDA SH1000 US je večja in ponuja več prostora za ljudi in material.
Vseh šest žerjavov z dvigalom doseže štiri nadstropja s hitrostjo dvigovanja 40 m/min. Varnost delavcev je ves čas zagotovljena zaradi visokih in zaprtih talnih varnostnih vrat ter sistema QTV. Druga pomembna prednost dvigala GEDA SH je, da za montažo ni potrebna niti strojnica niti nadgradni jašek.

Sedem let podjetja GEDA v New Orleansu

Dve enoti GEDA z višino dviga 37 metrov delujeta v pristanišču New Orleans od leta 2017. Dve leti pozneje, leta 2019, so sledile še štiri naprave z višino 45 metrov. Upravljavec pristanišča Port NOLA se je za podjetje GEDA odločil iz različnih razlogov. Zaradi tesnega sodelovanja in strokovnega ravnanja s podjetjem GEDA so bile posebne zahteve optimalno izpolnjene.
Kakovost in podpora sta odločilni za skupni uspeh podjetja .

Več novic

Več naprav GEDA podpira obnovo mestne hiše v norveški prestolnici


V m...

Dve napravi GEDA 3700 Z/ZP podpirata gradnjo nove nacionalne bolnišnice


za podjetje GEDA GmbH iz Asbach-Bäumenheima je na teku podjetij 2024 startalo 18 udele...

GEDA Multilift P22 Premium kot pomočnik v drugem največjem angleškem mestu
Več naprav družbe GEDA pomaga dokončati ekskluzivna stanovanja v novem gradbenem kompleksu v Pragi.

15.03.2024 01:05

ČAS ZA NOVO POGLAVJE
Začelo se je novo poglavje v GEDA Central