Katalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

07.06.2024 05:06

Uspešno sodelovanje med podjetjema PFISTERER in Lebenshilfe v Gussenstadtu

PFISTERER, vodilno svetovno tehnološko podjetje za energetske infrastrukturne rešitve, in Lebenshilfe für Menschen mit Behinderung, Kreisvereinigung Göppingen e. V., se veselita uspešnega sodelovanja na lokaciji Gussenstadt.

Rešitve za globalno energetsko tranzicijo

Tovarna PFISTERER v Gussenstadtu je specializirana za obdelavo kovin in ima ključno vlogo pri razvoju in proizvodnji rešitev, ki omogočajo električna omrežja v okviru globalne energetske tranzicije. V okviru tega partnerstva predani zaposleni v podjetju Lebenshilfe prevzemajo pomembna montažna in proizvodna dela. To vključuje dejavnosti, kot so rezkanje majhnih navojev in vstavljanje stiskalnih vzmeti za vijačne priključke in priključne sponke za transformatorje.

Podjetje Lebenshilfe Göppingen e. V. je od začetka partnerstva pred dvema letoma in pol za družbo PFISTERER sestavilo impresivne 4 milijone delov. Ta mejnik ne poudarja le učinkovitosti in kakovosti sodelovanja, temveč tudi pomembno vlogo, ki jo imata družbena odgovornost in vključenost v delovnem okolju.

Uspešno sodelovanje z družbeno odgovornostjo

"Sodelovanje z Lebenshilfe v Gussenstadtu za nas ni le uspešno poslovno partnerstvo, temveč tudi jasna zaveza k družbeni odgovornosti in vključenosti. Ponosni smo na dosežene mejnike in se veselimo nadaljevanja te pozitivne zgodbe o uspehu," pravi Hermann Schuller, vodja lokacije in proizvodnje v obratu skupine PFISTERER v Gussenstadtu. "Sodelovanje s podjetjem PFISTERER je za nas priložnost za ustvarjanje poklicnih možnosti in hkrati priložnost, da aktivno prispevamo k oskrbi z energijo v prihodnosti. Na to smo ponosni," dodaja Madeleine May, namestnica vodje delavnice v podjetju Lebenshilfe Göppingen.

Partnerstvo med podjetjema PFISTERER in Lebenshilfe Göppingen e. V. dokazuje, kako je mogoče harmonično združiti gospodarski uspeh in socialno zavezanost. Podjetje PFISTERER ostaja zavezano vključujočim delovnim okoljem in trajnostnim partnerstvom.

Več novic


Winterbach, Nemčija - 06. februar 2024 - Siemensova družba Siemens Energy je uspešno certif...

Winterbach, Nemčija - 7. november 2023

Priobalna platforma DolWin kappa je bila u...


Winterbach, Nemčija - 26.09.2023 -

Operater prenosnega omrežja TenneT je pri podjet...

Karl-Heinz Pfisterer postane častni predsednik nadzornega sveta SE.

Winterbach, Nemčija - 15. junij 2023 -

Podjetje Pfisterer, vodilni ponudnik rešitev za en...

Distribucija in prenos energije sta že skoraj 100 let ključni kompetenci družbe PFISTERER. Kot st...