Katalog

August Vormann GmbH & Co. KG

August Vormann GmbH & Co. KG

  • CE
  • DIN EN ISO 9001:2015

August Vormann GmbH & Co. KG

  • CE
  • DIN EN ISO 9001:2015

11.03.2024 05:03

Po meri izdelani štancani in upognjeni deli - tečaji in povezovalni elementi vseh vrst podjetja August Vormann GmbH

Po meri izdelani žigosani in upognjeni deli - od risbe do končnega izdelka

Poleg proizvodnje in prodaje obsežnega standardnega programa VORMANN ponuja tudi izdelavo prilagojenih tečajev in povezovalnih elementov v skladu z zahtevami strank.

Več kot 150-letni zgodovini podjetja nismo pridobili le potrebnega znanja za to, temveč tudi ustrezne stroje za tehnologijo žigosanja in upogibanja.


Poleg oddelka za načrtovanje imamo tudi lasten oddelek za izdelavo orodij, zato lahko zahteve strank uresničimo hitro in prilagodljivo

 

Zahteve za kakovost naših štancanih in upogibanih delov - od prototipa do serijske proizvodnje

Eno od naših vodilnih načel je, da vedno v največji možni meri izpolnjujemo zahteve naših strank in lastne zahteve glede kakovosti. Vsak proizvodni del od prvega prototipnega vzorca do začetka serijske proizvodnje spremlja naše osebje za zagotavljanje kakovosti.

Cilj našega oddelka za zagotavljanje kakovosti je v sodelovanju z našimi tehniki in ustreznimi oddelki pri naših strankah pripeljati vsak nov izdelek do pripravljenosti za serijsko proizvodnjo. Proizvodnja se začne šele po vaši končni odobritvi

Premazi za štancane in upognjene dele - trajni - robustni - odporni na vremenske vplive

Po končani izdelavi lahko vašemu posameznemu sestavnemu delu dodamo želeno končno obdelavo.

Prašno barvanje
V naši lastni lakirnici za prašno barvanje lahko žigosane dele premažemo v vseh barvah RAL in tudi v posebnih barvah.

Dele pred premazovanjem razmastimo in fosfatiziramo. Prašek, sestavljen iz poliestrske ali epoksidne smole, se nato nanese v debelini plasti od 80 do 10 µ z elektrostatičnim postopkom in zapeče. Pri pečenju se prašek na površini stopi in ustvari gost plastični sloj, odporen na vremenske vplive.

Prašno lahko premažemo golo jeklo, pocinkano in vroče prevlečeno jeklo ter nerjavno jeklo. Največje mere obdelovancev so 1 800 x 1 000 x 450 mm.

Dodatne površinske obdelave
Na zahtevo ali glede na zahteve ali potrebe lahko za štancane dele, ki jih izdelujemo prek enega od naših dolgoletnih zanesljivih partnerjev, izvedemo tudi vse druge tehnične površine, kot so
  • Kromiranje
  • Cinkanje
  • Vroče cinkanje
  • Niklanje
  • Potapljanje (npr. KTL)

Pot vaših prilagojenih štancanih in upognjenih delov - od prvega osnutka do končnega poročila o preskusu

Naša glavna prednostna naloga je zadovoljstvo naših strank. Zato vas spremljamo skozi celoten proizvodni proces in vam nudimo pregleden vpogled, od razvoja in načrtovanja do proizvodnje, vključno s površinsko obdelavo.

Ko nam naročite izdelavo vaših prilagojenih štancanih in upognjenih delov, izdelamo potrebna orodja, npr. preprosta orodja za štancanje za ločevanje kosov, orodja za štancanje in upogibanje ali kompleksne progresivne matrice. Nato izdelamo končne vzorce pod pogoji serijske proizvodnje in jih predložimo, vključno s poročilom o preizkusu.

Serijska proizvodnja se v našem podjetju začne šele, ko ste zadovoljni in ste dali soglasje.

Več novic

Oblikovanje v progresivnih matricah
za večjo ekonomičnost in najvišjo k...

Orodja, razvita in zasnovana v naši lastni orodjarni, v povezavi z našimi sodobnimi avtomatskimi...