Katalog

August Vormann GmbH & Co. KG

August Vormann GmbH & Co. KG

  • CE
  • DIN EN ISO 9001:2015

August Vormann GmbH & Co. KG

  • CE
  • DIN EN ISO 9001:2015

27.02.2023 01:02

Žigosani in upognjeni deli podjetja August Vormann GmbH & Co. KG

Orodja, razvita in zasnovana v naši lastni orodjarni, v povezavi z našimi sodobnimi avtomatskimi stroji za izsekovanje zagotavljajo, da lahko strankam ponudimo izdelke najvišje kakovosti, od preprostih izsekanih delov do zapletene tehnologije upogibanja z izsekovanjem.

Vse napake in vzroke za napake različnih vrst, ki se lahko pojavijo med procesom razvoja, lahko s pomočjo našega sistema vodenja kakovosti ugotovimo in odpravimo že v zgodnji fazi. Tehnologija krivljenja s štancanjem z jamstvom kakovosti!

Geometrija določa postopek
Krivljenje kovinskih materialov je postopek oblikovanja, ki se uporablja za privedbo ravnih delov v določeno geometrijo. To oblikovanje se večinoma izvaja s posebej za ta postopek izdelanimi upogibnimi orodji na hidravličnih stiskalnicah.

Običajno je pločevina kotna, vendar se lahko glede na geometrijo izdelka, ki ga je treba izdelati, in specifikacijo risbe na tem delu izvede tudi več zaporednih korakov upogibanja ali štancanja.

Tehnologija žigosanjain upogibanja - individualni izdelki za naše industrijske partnerje
Žigosani in upognjeni deli so zaradi svoje vsestranskosti med najpogosteje uporabljenimi sestavnimi deli. VORMANN izdeluje štancane in upognjene dele, od preprostih vzmetnih tečajev za prtljažne škatle, držal za dvižna vrata, zapiralnih palic za drsna vrata, zbiralnic iz bakra in številnih drugih posameznih štancanih in upognjenih delov do sestavljanja kompleksnih podsklopov z dodatnimi postopki obdelave, kot so varjenje, kovičenje, vijačenje itd.

VORMANN izdeluje žigosane in upognjene dele za različne industrije, kot so avtomobilska industrija, elektroindustrija, pohištvena industrija, medicinska tehnologija, skladiščna in transportna tehnologija ter številne druge.

Več novic

Po meri izdelani žigosani in upognjeni deli - od risbe do končnega izdelka

...
Oblikovanje v progresivnih matricah
za večjo ekonomičnost in najvišjo k...