Katalog

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 14001

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 14001

28.02.2024 01:02

LKW WALTER organizira prevoz po cesti in kombinirani prevoz. Po vsej Evropi.

Ponujamo vam tri modele, s katerimi bodo vaša vozila čim bolj zasedena.

Krožna pot
Pri modelu krožne poti vaša vozila nenehno potujejo med dvema državama. Sami se lahko odločite, na kateri poti želite delovati. Za ta model je značilna stalna zaposlitev vaših tovornjakov. Koristi vam dolgoročna predvidljivost, varne možnosti zaslužka in večji dobiček zaradi optimiziranih praznih kilometrov.

Enosmerni
Imate svoje izvozne ali uvozne stranke na posameznih poteh in iščete povratne tovore? Z družbo LKW WALTER enostavno in prilagodljivo organizirajte manjkajoče tovore in povečajte izkoriščenost svojih vozil. Prevoze lahko načrtujete tudi prek naše ponudbe tovora na borzi tovora LOADS TODAY.

Prevozi s prikolico
Ali želite s svojimi vlečnimi vozili delati predvsem regionalno? Kot partner za tovorni promet prevažate naše prikolice z žerjavom med železniškimi in trajektnimi terminali ter nakladalnimi in razkladalnimi mesti naših strank. Tako lahko enostavno in učinkovito načrtujete in organizirate nastanitev voznikov, zamenjave voznikov in obiske delavnic. Kot partner za prevoz tovornjakov je vaša vlečna enota vedno zasedena, zato ne potrebujete lastne prikolice.

 

 

Več novic

Električni motor je zdaj več kot le alternativa za avtomobile. Kaj pa tovornjaki? Kljub visokim n...

Trajnostni razvoj in varstvo okolja sta med najpomembnejšimi vprašanji v družbi, gospodarstvu in...