Katalog

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

08.02.2024 01:02

Najboljše iz starega in novega: brezkrtačni motor BG 75 je zdaj na voljo v različici dMove

Pogosto uporaben in vsestranski - brezkrtačni motor BG 75 podjetja Dunkermotoren, blagovne znamke AMETEK, je resnično vsestranski in ga cenijo proizvajalci iz različnih tržnih segmentov.

Nova različica dMove združuje preizkušeno z novo tehnologijo. Skupna dolžina se v primerjavi s predhodniki BG 75 SI, CI, PI in MI ni spremenila, hibridni priključki, ki jih poznamo iz vrhunske različice dPro, pa so bili uporabljeni tudi za tehnologijo priključevanja. Tudi zagon in konfiguracija potekata v znanem okolju Drive Assistant 5, ki ga lahko brezplačno prenesete s spletne strani podjetja Dunkermotoren.

. BG 75 dMove je zabeležen z inovacijami in še posebej obsežnimi funkcionalnostmi na področju pozicioniranja, regulacije toka in hitrosti ter ne pušča ničesar, kar bi si lahko želeli. Enostavno ga je mogoče krmiliti prek omrežja CANopen ali alternativno prek nastavljivih vhodov in izhodov v samostojnem delovanju. Nova merila so postavljena tudi na področju zmogljivosti. BG 75 dMove z nazivno močjo 480 W dosega nazivno hitrost 3.190 vrt/min in nazivni navor 1,44 Nm. Vrhunske vrednosti večkrat presegajo nazivne vrednosti, zato je motor prava moč za široko paleto aplikacij na vseh trgih - od intralogistike do strojništva in kmetijske tehnologije.

BG 75 dMove je stroškovno učinkovita alternativa motorju dPro, zato ga je mogoče kombinirati z menjalniki, zavorami in kodirniki v modularnem sistemu podjetja Dunkermotoren in tako izpolniti vsako individualno zahtevo po robustni, inteligentni in trajni celoviti pogonski rešitvi.

Več novic

Z družino izdelkov SL 38 je podjetje Dunkermotoren, blagovna znamka družbe AMETEK, predstavilo novo serijo visokozmogljivih linearnih motorjev. ServoLine 38 STL (Stainless Steel) v različici iz nerjavečega jekla navdušuje z najvišjo kakovostjo materiala in vzdržljivostjo

Izkoristite celoten potencial svoje rešitve pametnih motorjev

LogiMAT v Stuttgartu vel...

V negotovih časih je za podjetja še posebej pomembno, da preverijo tveganja v svojih dobavnih ver...

Avtonomni kmetijski roboti (agriboti) kot sredstvo za boj proti naraščajočemu povpraševanju po hrani in pomanjkanju kvalificirane delovne sile na kmetijskem trgu

Dunkermotoren, blagovna znamka podjetja AMETEK, je že uvedel povezani aplikacijski profil PROFIdr...

leta 2018 je podjetje Dunkermotoren, blagovna znamka družbe AMETEK, uvedlo lastno platformo za up...