Katalog

GEDA GmbH

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

06.09.2023 01:09

GEDA na poti v višave na Danskem


SST HEJS se na dveh gradbiščih na Danskem zanaša na dvižne rešitve podjetja GEDA GmbH
Nemški proizvajalec gradbenih in industrijskih dvigal GEDA GmbH je z dvigalom GEDA Multilift P22 Premium in štirimi dvigali GEDA 1200 Z/ZP zastopan na dveh gradbiščih na Danskem. Medtem ko se GEDA Multilift P22 Premium uporablja na gradbišču Herlev Centre City, se štiri transportne platforme uporabljajo pri novogradnji šole v Københavnu.

Danska gradbišča

Obstoječe središče Herlev Centre City v predmestju Københavna sledi celostnemu stanovanjskemu pristopu.
S supermarketom, trgovinami in tudi 135 najemnimi stanovanji s površino med 50 in 130 kvadratnimi metri stavba prebivalcem ponuja veliko. Do konca leta naj bi jo prenovili in razširili z dodatnimi prostori. Cilj stanovanjskega koncepta je združiti vse dejavnosti mesta na enem mestu. Od mestne hiše, trgovin ali telovadnice do bivalnih prostorov - vse to naj bi se združilo na enem mestu. In tu je na mestu GEDA Multilift P22 Premium. S hitrim prevozom gradbenih delavcev in materiala poenostavi vsakodnevno rutino za delavce in optimizira procese na gradbišču.

Drugo gradbišče se nahaja neposredno v Københavnu pri novi stavbi šole Arenakvarterets Skole, ki je ena najobsežnejših šol na Danskem. Stavba vključuje javno šolo, športna igrišča, prostore za rekreacijo in velik javni trg. Šola bo predvidoma odprta in začela delovati konec letošnjega leta. Štiri transportne platforme GEDA 1200 Z/ZP bodo podpirale delo na gradbišču in poenostavile vsakodnevno delo vseh vpletenih.

GEDA Multilift P22 v večnamenskem centru Herlev Centre City

V Herlevu, predmestju Københavna, premijska različica dvigala GEDA Multilift P22 dviguje ljudi in material na višino 50 metrov. Enota z inteligentnim klicnim nadzorom potuje do 11 nadstropij
v Herlev Centre City, ki so opremljena s talnimi vrati GEDA Comfort. Največja višina prenosa je 200 metrov pri hitrosti 54 m/min. Elektronske komponente, ki so dostopne s ploščadi, je mogoče preprosto vzdrževati, zato je GEDA Multilift P22 Premium nepogrešljiv del opreme za učinkovito gradbišče. Na splošno enota navdušuje z nezahtevno montažo zaradi kompaktne, vnaprej nameščene osnovne enote in namestitve brez ločenega temelja. Pri tem je velika prednost, da je mogoče enoto preprosto raztovoriti in postaviti neposredno s tovornjaka. Osnovna enota je sestavljena iz dvižne kletke, varovala, lonca z ravnim kablom in pogona.

GEDA Multilift P22 Premium je prav tako prava moč in lahko dvigne do 2000 kg ali 22
oseb. To je izjemna prednost pri delu v Herlev Centre City, saj omogoča hitro in učinkovito izvajanje del.

Ena šola - štiri transportne ploščadi

Na gradbišču nove šole Arenakvarterets Skole v Københavnu se uporabljajo kar štiri transportne platforme GEDA 1200 Z/ZP s platformo C, ki lahko prenese 1500 kg. To je tudi največja platforma z največjo nosilnostjo te zasnove. Platforma meri 3,2 m x 1,4 m in jo vodi le en GEDA VARIO MAST. In to kljub visoki nosilnosti do 1500 kg ali 7 oseb.
V šoli sta dve od teh transportnih ploščadi postavljeni na tleh in z dvema talnima postajama potujeta do višine dviga devet metrov. Medtem sta drugi dve enoti nameščeni na ravni strehi in potujeta do štirih nadstropij z višino dviga 18 metrov. S transportno ploščadjo GEDA 1200 Z/ZP je mogoče opravljati prevoze do višine 130 metrov. Različne različice platform z različnimi hitrostmi in nosilnostmi nudijo stranki največjo prilagodljivost za posamezne pogoje na posameznem gradbišču.
Na danski šoli sta bili zaradi še večje učinkovitosti obe enoti postavljeni druga poleg druge, tako da sta vozili povsem vzporedno. Na ta način je mogoče hkrati prepeljati več tovora in delo je na splošno bolj učinkovito.

GEDA na Danskem

Podjetji GEDA GmbH in SST HEJS že dolgo in intenzivno sodelujeta.
Že prej sta podjetji sodelovali pri različnih projektih na Danskem, od leta 2018 pa se je poslovni odnos med partnerjema ponovno okrepil. Od takrat sta podjetji SST HEJS in GEDA ponovno skupaj sodelovali pri zanimivih projektih v sosednji državi. Našemu prodajnemu partnerju SST HEJS se zahvaljujemo za dobro sodelovanje in se veselimo nadaljnjih zanimivih projektov v prihodnosti.

Več novic

Zelena prihodnost v Belgiji z vozilom GEDA 2500 Z/ZP


Bavarski proi...

Več naprav GEDA podpira obnovo mestne hiše v norveški prestolnici


V m...

GEDA SH1000 US v akciji v pristanišču New Orleansa
Dve napravi GEDA 3700 Z/ZP podpirata gradnjo nove nacionalne bolnišnice


za podjetje GEDA GmbH iz Asbach-Bäumenheima je na teku podjetij 2024 startalo 18 udele...

GEDA Multilift P22 Premium kot pomočnik v drugem največjem angleškem mestu