Katalog

KULLEN-KOTI GmbH

KULLEN-KOTI GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001

KULLEN-KOTI GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001

25.01.2023 03:01

Tehnične ščetke so izjemno vsestransko orodje v tehnologiji odstranjevanja nečistoč.

Odstranjevanje s krtačo velja za eno od najbolj prilagodljivih in včasih tudi najbolj ekonomičnih metod mehanske tehnologije odstranjevanja ostrin. Proizvajalcem in predelovalcem kovinskih in polimernih polizdelkov ter sestavnih delov ponuja možnost odstranjevanja ostružkov, zaokroževanja robov in odstranjevanja tint, brez zapletenih procesov in sistemov.

Več informacij o naših ščetkah v tehnologiji odstranjevanja ostružkov lahko najdete tukaj.

Se sprašujete, kako je mogoče odstranjevanje stranic s krtačo preprosto vključiti v obstoječe proizvodne procese in kako se lahko uporablja tudi za doseganje natančnosti v razponu µm?

Pri našem svetovanju se individualno posvetimo vašim zahtevam in željam.

Več novic

KULLEN-KOTI bo na sejmu Aluminium 2022 predstavil transportne valje za peči Transportni valji za peči podjetja KULLEN-KOTI so opremljeni s posebnimi žičnimi obrobami, ki so temperaturno odporni do 1.200 °C. Uporabljajo se po vsem svetu v horizontalnih linijah obratov za toplotno obdelavo. Uporabljajo se po vsem svetu v horizontalnih linijah obratov za toplotno obdelavo, kjer omogočajo natančen in površinsko prijazen transport aluminijastih plošč in pločevin. Na letošnjem sejmu ALUMINIUM v Düsseldorfu bo podjetje KULLEN-KOTI predstavilo to izjemno vrsto krtač in podalo informacije o številnih možnostih za njihovo natančno prilagoditev. Podjetje najdete v hali 7A na stojnici D30.
KULLEN-KOTI predstavlja rešitve s krtačami za avtomatizirano odstranjevanje napak
KULLEN-KOTI dobavlja sisteme krtač za številne poklice v gradbeništvu