Katalog

KULLEN-KOTI GmbH

KULLEN-KOTI GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001

KULLEN-KOTI GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001

06.02.2024 01:02

Tehnične ščetke kot orodje za fino brušenje

Ciljne rešitve za zelo fino brušenje in zaokroževanje robov


Gre za zelo dinamične postopke končne obdelave, ki se med drugim uporabljajo za ponovljivo odstranjevanje oblog in zaokroževanje rezalnih robov izmenljivih ploščic in orodij s pecljem ter za izpopolnjevanje površin zelo natančnih vrhunskih komponent.

Pri ultrafinem brušenju je mogoče z rotirajočimi orodji z največjo natančnostjo odstraniti tako oprimke kot korenine oprimkov, hkrati pa je mogoče posebej vplivati na tribološke lastnosti obdelovanih obdelovancev.

Sistemi ščetk, ki se uporabljajo v ta namen, dosežejo optimalen učinek, če je njihova globina potopitve v obdelovanec natančno določena in se lahko njihova abrazivna vlakna zaradi planetarnega rotacijskega gibanja in podajanja obdelovancev prožno oprimejo robov in obrisov obdelovancev. Če so ti pogoji izpolnjeni, se ne le učinkovito odstranjujejo ostružki, temveč se lahko zanesljivo dosežejo tudi simetrije rezalnih robov (ključna beseda: faktor K!) in visoka kakovost površine.

Več novic

Tehnične ščetke so že vrsto let del osnovne opreme številnih lesnoobdelovalnih strojev in sistemov. Uporabljajo se v številnih različnih izvedbah in velikostih.

Naši transportni valji za peči so opremljeni s posebnimi žičnimi obrobami, ki so odporne na tempe...

Odstranjevanje s krtačo velja za eno od najbolj prilagodljivih in včasih tudi najbolj ekonomičnih...

KULLEN-KOTI bo na sejmu Aluminium 2022 predstavil transportne valje za peči Transportni valji za peči podjetja KULLEN-KOTI so opremljeni s posebnimi žičnimi obrobami, ki so temperaturno odporni do 1.200 °C. Uporabljajo se po vsem svetu v horizontalnih linijah obratov za toplotno obdelavo. Uporabljajo se po vsem svetu v horizontalnih linijah obratov za toplotno obdelavo, kjer omogočajo natančen in površinsko prijazen transport aluminijastih plošč in pločevin. Na letošnjem sejmu ALUMINIUM v Düsseldorfu bo podjetje KULLEN-KOTI predstavilo to izjemno vrsto krtač in podalo informacije o številnih možnostih za njihovo natančno prilagoditev. Podjetje najdete v hali 7A na stojnici D30.
KULLEN-KOTI predstavlja rešitve s krtačami za avtomatizirano odstranjevanje napak
KULLEN-KOTI dobavlja sisteme krtač za številne poklice v gradbeništvu