Katalog

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

16.06.2022 01:06

MAE objavi nov glavni katalog 2022

Ob začetku sezone sejmov MAE objavlja svoj novi glavni katalog za leto 2022/23. Posebni poudarki so novi izdelki BB 42, BL 89 ter koračni motorji z vgrajeno elektroniko

Brezkrtačni pihalnik BB 42 je najmanjši pihalnik italijanskega proizvajalca pogonske tehnologije s premerom 76 mm in prepriča s svojo kompaktno zasnovo in nizko zvočno močjo. AC motor BL 89 SI postavlja nove standarde s hitrostmi do 20.000 vrt/min in je idealen za zamenjavo neučinkovitih AC motorjev v obstoječih industrijskih aplikacijah. S serijo ST XX STE, ki je na voljo od avgusta 2021, so koraki motorji MAE, proizvedeni v Evropi, zdaj na voljo tudi z vrhunsko elektroniko, ki je nameščena neposredno na motor. Ta krmilna elektronika se krmili prek vmesnikov CANopen, EtherCAT ali digitalnih vhodov, tako da zunanje komponente v krmilni omari niso več potrebne.

Prvič v zgodovini podjetja MAE so bili z objavo novega kataloga izbrani izdelki dodani v tako imenovano prednostno serijo, ki so na voljo brez minimalne količine naročila in z optimiziranim dobavnim rokom. Barvno označevanje strankam omogoča hitro prepoznavanje teh serij in možnosti razpoložljivosti.

Katalog je na voljo na spletni strani: https: //www.dunkermotoren.com/en/downloads/catalogues/

Več novic

Serija ščetkanih motorjev na enosmerni tok GR podjetja Dunkermotoren se je v desetletjih na trgu izkazala kot izjemno robustna in zanesljiva. Zato je ta serija zelo priljubljena in je merilo za druge dobavitelje. Z najnovejšo revizijo je Dunkermotoren izboljšal toplotno upravljanje in odpornost proti koroziji, kar še dodatno krepi njen vodilni položaj.

Po modelih BG 66, BGE5510 in BG 95 je zdaj BG 75 na voljo tudi v različici dPro. Z neprekinjeno i...

Nenehni razvoj digitalizacije ponuja avtomatizacijski tehnologiji številne nove možnosti in pristope za izvajanje rešitev za avtomatizacijo. Ključne besede so decentralizacija, modularnost in prilagodljivost. Dunkermotoren, blagovna znamka podjetja AMETEK Advanced Motion Solutions, je pionir in vodilni svetovni proizvajalec integriranih pametnih motorjev BLDC, ki je inovativno dejaven na tem trgu, svojim strankam pa s končno izdajo sistema nexofox MotionCode ponuja popolno okolje za uresničitev novih pristopov k avtomatizaciji.
Letos bo sps Italia ponovno potekal kot predstavitveni sejem. Od 24. do 26. maja 2022 bodo dobavitelji komponent in sistemov predstavili najnovejše inovacije na področju tehnologije električne avtomatizacije. Kot razstavljavca se bosta predstavila tudi podjetje Dunkermotoren in njegova sestrska družba v skupini MAE, ki bosta predstavila svoje vrhunske izdelke v hali 5 na stojnici L005
Podjetje MAE, znano kot dolgoletni proizvajalec puhal in motorjev na področju industrijskega in zasebnega čiščenja, letos prvič razstavlja skupaj s sestrskim podjetjem Dunkermotoren na sejmu Interclean v Amsterdamu. Obe podjetji bosta skupaj predstavili svoje nove izdelke v hali 5 na stojnici 505.
Z izmeničnim motorjem BL 89 SI MAE predstavlja visokohitrostni motor, ki zaradi vgrajene elektronike ponuja številne funkcije. Ta na eni strani omogoča izjemno širok razpon hitrosti od 3000 do 20.000 vrtljajev na minuto, na drugi strani pa omogoča preprost nadzor nad zagonskim tokom, trajnim tokom in hitrostjo