Katalog

Novotechnik Messwertaufnehmer oHG

Novotechnik Messwertaufnehmer oHG

  • ISO 9001:2015
  • IATV 16949
  • DIN EN ISO 50001

Novotechnik Messwertaufnehmer oHG

  • ISO 9001:2015
  • IATV 16949
  • DIN EN ISO 50001

O Novotechnik Messwertaufnehmer oHG

Kjer koli je treba položaje in kote meriti z največjo natančnostjo, so senzorji podjetja Novotechnik prvovrstna rešitev. Strokovno znanje na področju merilne tehnologije, ki smo ga zbrali v preteklih letih, je le ena od skrivnosti naše zgodbe o uspehu, ki sega vse do leta 1947.

Temelj našega uspeha temelji na strasti do tehnologije ter obsedenosti z natančnostjo in zanesljivostjo. To je tudi naše veselje do snovanja pametnih rešitev, združeno z navdušenjem nad novimi materiali in proizvodnimi metodami. Seveda pa je tu tudi naše stalno zavedanje o pomembnosti zagotavljanja dobrih nasvetov in vrhunskih storitev, saj si iz dneva v dan prizadevamo za optimizacijo naših merilnih sistemov.

Toda prava skrivnost našega uspeha je vedno bila naše strastno prizadevanje za najboljšo možno rešitev za vsako posamezno aplikacijo stranke. Da bi zagotovili, da bomo za naše stranke ostali partner prve izbire, bomo tudi v prihodnje ostali osredotočeni na prednosti, zaradi katerih smo postali tako uspešno podjetje, kot smo danes.

Senzorji kotov (RMB-3600)

Brezkontaktni NOVOHALL večopravilni vrtljivi senzor v 36,5 mm kovinskem ohišju. Analogni in digitalni vmesniki. Različne izvedbe s polnimi ali votlimi gredmi in v težki izvedbi.

Senzorji kotov (SP2500)

Kompakten, brezkontaktni rotacijski senzor NOVOHALL v redundantni različici za področja avtomobilske uporabe, kot so uplinjač, dušilna loputa, ventili EGR, menjalnik ali stopalka za plin

Senzorji kotov (SP2800)

Kompakten, brezkontaktni rotacijski senzor NOVOHALL z analognim ali PWM izhodnim signalom za uporabo v zahtevnih okoljih, kot so na primer motorji in menjalniki v bližini avtomobilskih aplikacij.

Senzorji kotov (RSC6600)

Brezkontaktni, kompaktni in cenovno ugodni rotacijski senzor NOVOHALL z vgrajenim priključkom.

Avtomobilski senzorji

Senzor za izbiro prestave ima vgrajen procesor in se uporablja za zaznavanje položaja prestavne ročice. Ker gre za mehatronski sistem, je to tipalo sestavljeno iz mehanskih komponent kot integrirana e...

Signalni pretvorniki (MUP400)

za potenciometrične senzorje. Enostavna funkcija teach-in za prilagoditev začetne in končne točke. Preklopni tokovni ali napetostni izhod.

Signalni pretvorniki (MUP 080)

za potenciometrične senzorje. Osnovna različica s fiksnim izhodnim območjem, napetostnim ali tokovnim izhodom

Merilni transformatorji (MUW)

Vmesniški modul za pretvornike položaja serij TLH in LWH, tudi z vmesnikom CAN. Elektronika je vgrajena v konektor, zato je visoka odpornost proti šumom pri prenosu signala tudi na dolge razdalje.

Avtomobilski senzorji

Informacije, zaznane s senzorja pedal, se prek krmilne in korekcijske elektronike prenesejo na regulator položaja dušilne lopute, ki ga poganja elektromotor. Trenutni položaj dušilne lopute se meri...

Naprave za snemanje poti

Uporaba:

Robusten senzor po meri, brezkontaktni induktivni merilni princip NOVOPAD.

Naprave za snemanje poti (TFD 4000)

Posebne funkcije

- Magnetna tehnologija merjenja brez dotika

- Neomejena življenjska doba zaradi odsotnosti mehanskih spojev- Kompaktna zasnova

- Merilno območje od 5 do 50...

Naprave za snemanje poti (TFC-4800 )

Poceni in je kompakten

Novi brezkontaktni senzorji položaja serij TFD-4000 in TFC-4800 so idealni za merjenje razdalj od 5 do 50 mm. Ti senzorji zagotavljajo zelo natančne merilne podatke v...

25.10.2022 00:00

75 let družbe Novotechnik

Senzorji za linearno in rotacijsko merjenje

Kjer koli je treba položaje...

Čeprav se povpraševanje po brezkontaktnih procesih na področju linearne in rotacijske merilne teh...

Novotechnik prejel nagrado za dobavitelja družbe BRP-Rotax
Rotacijski senzorji za mobilne stroje