Katalog

electrotherm GmbH

electrotherm GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

electrotherm GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

O electrotherm GmbH

Regija okoli Geraberga je tradicionalno središče nemške industrije stekla in termometrov ter je znana po proizvodnji termometrov iz tekočega stekla ter laboratorijskih, preciznih in tehničnih termometrov.

Na teh zgodovinskih koreninah je bilo leta 1991 ustanovljeno družinsko podjetje, ki ga zdaj nadaljuje druga generacija. Podjetje electrotherm, ki je začelo z nekaj zaposlenimi v nekdanji tovarni termometrov v Gerabergu, se je danes s 35 zaposlenimi razvilo v iskanega strokovnjaka za tehnologijo električnega merjenja temperature, ki kupcem v več kot 30 državah dobavlja uporovne termometre in termoelemente.

Merilna tehnologija Made in Germany

Podjetje iz Turingije, ki se nahaja v zelenem srcu Nemčije, na svoji lokaciji v Gerabergu razvija, oblikuje in izdeluje merilnike temperature za najrazličnejše aplikacije, zlasti za kemične in energetske obrate, stroje in vozila, kalibracijske laboratorije, overitvene pisarne in številne druge.

Poleg tipov iz standardnega programa so posebna kompetenca podjetja electrotherm GmbH tudi posebne izvedbe po meri strank in prilagojene konstrukcijske rešitve, ki jih spremljajo visoka kakovost po konkurenčnih cenah in kratki dobavni roki.

Kalibriranje

Tovarniško umerjanje uporovnih termometrov in termočlenov, temperaturno območje glede na tip med -80...1550 °C

Sestavni deli in dodatna oprema

Montažni nastavki, zaščitne cevi, struženi deli, priključne glave, prirobnice, oddajniki.

Od 14. do 16. novembra vas pričakujemo na naši stojnici 640 v hali 4