Katalog

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

O Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

Idealna rešitev je rezultat stalnega sodelovanja in razvoja. Tega se zavedamo tako dobro kot naše stranke, zato filozofija podjetja Supfina temelji na celostnem pristopu. To pomeni združevanje tradicionalnega znanja in izkušenj z visoko tehnologijo in brezkompromisnimi storitvami za stranke.

Supfina Grieshaber izvaja ciljno usmerjene raziskave in združuje dolgoletne izkušnje na področju superfiniširanja in brušenja ter avtomatizacije s poznavanjem predhodnih in nadaljnjih procesov.

Kot sistemski dobavitelj vam ponujamo celovite rešitve iz enega vira. Za vsako zahtevo razvijemo pravo strokovno rešitev. Tako se lahko hitro odzovete na spreminjajoče se zahteve strank in okrepite svoj tržni položaj.

Naše sisteme dopolnjuje celovita, digitalno podprta storitev, ki zagotavlja, da se lahko kot stranka v vsakem trenutku zanesete na Supfino.
Supfina Grieshaber je vaš zanesljiv partner po vsem svetu, ko gre za izvajanje ekonomičnih rešitev obdelave za najvišje zahteve - danes in v prihodnosti!

Superfinish priključki (Supfina 202)

Električna tračna naprava za dodelavo za montažo na majhne, srednje velike in velike podporne stroje za superfiniširanje brušenih in fino struženih površin. Primerna tudi za uporabo na snopih obdelova...

Električna naprava za dodelavo kamna (Supfina 220)

Električna naprava za dodelavo kamna za montažo na velike podporne stroje za superfiniširanje brušenih in fino struženih površin. Primerna je tudi za uporabo na snopih obdelovancev s polmeri ali ze...

Naprava za dodelavo kroglic (Supfina 291)

Enota za kroglično dodelavo za montažo na majhne, srednje velike in velike podporne stroje za superfiniširanje brušenih ali fino struženih površin.

Posebej primerna...

Superfinish priključki (Supfina 300)

Električna naprava za superfiniširanje za vgradnjo na srednje velike in velike obdelovalne stroje za superfiniširanje brušenih ali fino struženih površin.

Pos...

Superfinish za kotalne elemente, batne palice (Supfina RollerPro)

Serija Supfina RollerPro je sprinter med stroji za superfiniširanje.

Odvisno od dimenzij obdelovanca lahko brez centrov obdelajo več sto zvitkov na minuto ali - zaradi senzorsko krmiljenega...

Valjčni brusilni stroj (Supfina RollerFlex)

Pri sodobnih sferičnih valjčnih ležajih je povečanje zmogljivosti in nosilnosti neposredno povezano z upoštevanjem določenih parametrov površine.

Pri tem ima odločilno vlogo v...

Površinska tehnika (R-Cell compact)

Od dodatnih enot do popolnoma avtomatiziranih proizvodnih celic.

Glede na vašo nalogo lahko uporabite različne postopke strojne obdelave, preskušanja, merjenj...

Sistemi za nalaganje za SPIRO

Bogate zahteve strank glede možnosti nakladanja in razkladanja segajo od kratkih časov cikla za zmanjšanje neproizvodnih časov, kratkih pripravljalnih časov in prilagodljivega prilagajanja različni...

Superfinish orodja

Tako individualno kot vaša naloga

Nova celica Supfina R-Cell za popolnoma avtomatizirano obdelavo ročnega orodja


  • Merjenje
  • Prepoznavanje ob...

Industrija kotalnih ležajev zaostaja pri avtonomni proizvodnji

Supfina je stranka Hero 2024 v Siemensovem sistemu Solid Edge CAD.

Supfina je družbi S...

"Kot eden vodilnih ponudnikov rešitev za površinsko obdelavo bo Supfinina ekipa na letošnjem sejmu Global Industrie v Lyonu v hali 4, stojnica C156, zainteresiranim predstavila inovacijo - stroj za superfiniširanje Supfina Fact."
"Kot eden vodilnih ponudnikov rešitev za površinsko obdelavo bo Supfinina ekipa na letošnjem sejmu Grindtec v Leipzigu v hali 5 na stojnici E04 zainteresiranim strankam individualno svetovala glede vseh vprašanj, povezanih z dvojnim brušenjem površin."
Da, in to večkrat!
"Rešitve za visoko precizno obdelavo površin" - to je slogan Supfinine 132 kvadratnih metrov velike stojnice C10 v hali 10 na sejmu GrindingHub od 17. do 20. maja v Stuttgartu.
Izkoristite naše predstavitvene, zakupne ali rabljene stroje: dobite takoj razpoložljiv, delujoč in zanesljiv stroj.