Katalog

Bäramed Instrumente GmbH

Bäramed Instrumente GmbH

  • DIN ISO 13485

Bäramed Instrumente GmbH

  • DIN ISO 13485

O Bäramed Instrumente GmbH

Najboljša storitev za stranke

Dolgoletne posebne izkušnje in znanje ter strokovna izobrazba so lastnosti, po katerih se zaposleni v podjetju Bäramed Instrumente razlikujejo od drugih. Dobro urejena zaloga in dnevna odprema blaga zagotavljata hitro in pravočasno dostavo našim strankam.

Individualno svetovanje

Komunikacija je za podjetje Bäramed Instrumente zakon številka 1. Želimo vedeti, kaj se dogaja, s svojim strokovnim znanjem lahko pomagamo pri reševanju težav in tako postanemo vaš kompetentni partner na področju medicinske tehnologije.

DIN ISO 13485

Družba Bäramed Instrumente je zavezana temeljnemu načelu kakovosti. Vsak izdelek, ki zapusti podjetje Bäramed Instrumente, je preizkušen glede optimalnega delovanja in strokovne izdelave. Z zagotavljanjem kakovosti po standardu DIN ISO 13485 zagotavljamo in vzdržujemo standard kakovosti Bäramed Instrumente.

Izdelki z lastno etiketo

Bäramed Instrumente je vedno pripravljen prisluhniti strankam, ki imajo raje instrumente z lastno etiketo. Hitro in prilagodljivo se lahko prilagodimo sistemu številčenja stranke, s čimer izpolnimo individualne želje.