Katalog

Dietrich Lüttgens GmbH & Co. KG

Dietrich Lüttgens GmbH & Co. KG

  • IATF 16949
  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

Dietrich Lüttgens GmbH & Co. KG

  • IATF 16949
  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

O Dietrich Lüttgens GmbH & Co. KG

Podjetje Lüttgens je že več kot 70 let doma v svetu plastike
Od prve zasnove, načrtovanja, analize komponent, izbire materialov, izdelave prototipov do testiranja komponent in zagotavljanja kakovosti smo partner, ki se spozna na svojo stroko.
Naš nabor industrijskih panog vključuje avtomobilsko industrijo, industrijo sanitarnih naprav, gospodinjskih aparatov, gradbeništvo in elektroindustrijo ter strojništvo in proizvodnjo naprav. Izkušnje, ki smo jih pridobili v vseh panogah, se prelivajo v vse projekte in procese. Rezultat so konkurenčni serijski izdelki s trajnimi obeti za uspeh za vse udeležence v proizvodnem procesu.

Deli iz umetnih mas

Za racionalno in okolju prijazno serijsko proizvodnjo nenehno povečujemo stopnjo avtomatizacije naših proizvodnih obratov. Nenehne nove naložbe v najboljšo razpoložljivo tehnologijo nas ohranjajo v ko...

Priključki iz umetne mase

Nenehne nove naložbe v najboljšo razpoložljivo tehnologijo nas ohranjajo na tekočem in zagotavljajo tehnološki napredek.

Plastični izpihovalni deli

Podjetje Lüttgens je proizvajalec tehničnih brizganih delov in sklopov iz termoplastične inženirske plastike. Našim strankam ponujamo kompetentno partnerstvo, s katerim lahko kakovostno in zanesl...

Ročaji iz umetne mase

Ključ do uspeha je včasih odrezan z Lüttgensom

Natančnost je vedno igrala ključno vlogo v tehnologiji ključavnic in okovja. Danes se številna podjetja odločajo za uporabo strokovnega z...

Brizgani plastični deli

V službi racionalne in okolju prijazne serijske proizvodnje nenehno povečujemo stopnjo avtomatizacije naših proizvodnih obratov.

  • 35 strojev za brizganje plastike ( manipulacijski in rob...

Precizni deli iz umetne mase

Z razvojem izdelkov po meri smo pomagali tudi številnim podjetjem na področju strojništva in inženiringa. Neredko so tako nastali izdelki, ki jih brez naše pomoči ne bi bilo.

Tehnicni plasticni deli

Podjetje Lüttgens izdeluje visokokakovostne plastične dele, saj se zaveda, da lahko z njihovo uporabo prihranimo energijo in surovine ter prispevamo k trajnostni kakovosti življenja.

Spojine umetna masa-kovina

Prednosti hibridnih delov so vse bolj cenjene tudi v avtomobilski industriji. Manjša teža in večja nosilnost - dva ključna dejavnika za večjo učinkovitost - sta prepričljiva argumenta za vse več do...

Deli iz visoko zmogljivih umetnih snovi

ZNANJE O MATERIALIH. PODLAGA ZA SVETOVANJE PRI OBLIKOVANJU

Podjetje Lüttgens je v tesnem stiku s proizvajalci materialov, ki na mednarodni ravni določajo najsodobnejše do...

Plastični izdelki, ojačeni s karbonskimi vlakni

Pri razvoju nam najsodobnejše tehnologije, ki temeljijo na izkušnjah, znanju in ustvarjalnosti, pomagajo ustvariti natančne prototipe - začetek prilagojenih, odličnih rešitev za naše stranke.

Obdelava plastike

Kot proizvajalec tehničnih brizganih delov in sklopov iz termoplastike sprejmemo vsak izziv. Skupaj z vami razvijamo ideje, ki jih nato pretvorimo v funkcionalne rešitve za vas.

Ker: Raz...

Montaža gradbenega sklopa

Sestavljanje sestavnih delov z lastno konstrukcijo pritrdilnih elementov ali pakiranje končnega izdelka je prav tako del naše ponudbe.