Katalog

Joma Kunststofftechnik GmbH

Joma Kunststofftechnik GmbH

  • ISO 15378:2017
  • ISO 9001:2015
  • HACCP

Joma Kunststofftechnik GmbH

  • ISO 15378:2017
  • ISO 9001:2015
  • HACCP

O Joma Kunststofftechnik GmbH

Podjetje Joma je sinonim za izjemen razvoj izdelkov na področju tehnologije plastike in je mednarodno priznano kot strokovnjak za visokokakovostno embalažo.

Joma je avstrijsko podjetje v zasebni lasti. Na našem proizvodnem obratu v Brunnu/Gebirge pri Dunaju razvijamo in proizvajamo visokokakovostne plastične izdelke za farmacevtsko in kemično industrijo ter živilsko industrijo.

Iz Avstrije oskrbujemo ciljne trge v več kot 40 državah po vsem svetu. Naš uveljavljeni tržni položaj je posledica dolgotrajnih in dobrih odnosov s partnerji - in naše pozornosti do podrobnosti.

Embalaža za kozmetiko (Securibox)

Ime "Securibox" razumemo dobesedno: Joma Securibox zagotavlja zanesljivo zaščito praškov, mazil, krem, tablet, tablet in kapsul na najvišji ravni.

Dodatna oprema

  • ...

Vodotesne embalaže (Securibox)

Zabojčki Joma Securibox zagotavljajo varno zaščito za medije, ki ne polzijo. 21 velikosti Joma Securibox je univerzalen in prilagodljiv sistem posod

Brezplačni izdelki

Pakiranje živil (Securibox)

Vsestranski sistem plastičnih posod Securibox je primeren za uporabo kot primarna embalaža, saj je na voljo v 21 velikostih za prostornine od 17 ml do 1,8 l

Brezplačni izdelki
...

Farmacevtska embalaža (Securibox)

Securibox predstavlja vrhunske higienske standarde in je strogo testiran v skladu s smernicami farmacevtske industrije ISO 15378:2207 v proizvodnem obratu z nizko vsebnostjo kalčkov in popolnoma klima...

Pakiranja iz umetnih snovi (Securibox)

Sistem plastičnih posod Securibox je že desetletja uveljavljen standard za najrazličnejše aplikacije v farmacevtski, kemični in živilski industriji.

Jomin sistem Securibox je z 21 velikos...

Posebna embalaža (Securibox)

Sistem je mogoče razširiti s številnimi posebnimi dodatki za posebne aplikacije in zahteve farmacevtske industrije.

Brezplačni izdelki

  • Oblikovanje po meri
    Na...

Zaščitne embalaže (Securibox)

Jomova škatla Securibox je z 21 velikostmi univerzalen in prilagodljiv sistem posod. Z obročem Securiboxa, ki ga je mogoče zaščititi pred nepooblaščenimi posegi, je enostavno ravnati. Zagotavlja varno...

Ročni dispenzerji

Viskozni in težki mediji so velik izziv za črpalne dozirnike. Zaradi upora viskoznega medija med črpanjem zlahka nastanejo votline v mediju - učinkovitost črpanja se nenadoma poruši.

Jo...

Ročni dispenzerji

Prefinjeno, preprosto in varno. Vedno z vami - praktični dozirnik tablet Joma s higieničnim individualnim odmerjanjem brez dotika, vgrajeno otroško varnostjo in dvojno zaščito pred vdori.

S...


Trajnost postaja vse pomembnejša tudi v arabskem svetu.

Privlačna razstavna stojnic...

Proizvodnja mlinčka za začimbe JOMA iz rPET je še en korak k uresničitvi vizije podjetja - v prih...

Po besedah Françoisa de Bieja, predsednika družbe European Bioplastic, analiza trga, ki jo...